15.5.2017 11:42

«Η κυβέρνηση παράγει ταξικό μίσος εναντίων αυτών που παράγουν έργο»

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΧΡ. ΜΠΟΥΚΩΡΟ

Kαυστικός εναντίον της κυβέρνησης ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ και αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών Χρήστος Μπουκώρος στη συνέντευξη Τύπου πριν τη σύσκεψη με τα στελέχη της Ν. Δ, όπου θα συζητούσαν τα επικείμενα κυβερνητικά  μέτρα και τις επιπτώσεις τους στη Χίο.
«Το 4ο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι στεγνό από χρηματοδότηση και στυγνό σε επιβαρύνσεις για όλους. Όσο νωρίτερα φύγει η κυβέρνηση αυτή, τόσο το καλύτερο».
«Η κυβέρνηση μόνο υπανάπτυξη έφερε. Δεν έχει επιτεύγματα. Μας έχει στοιχίσει 27 δισ. ευρώ σε ΑΕΠ. Επιθυμεί την εξουσία μόνο για την εξουσία», ανέφερε και τόνισε ότι τα υπό ψήφιση μνημονιακά μέτρα  φέρνουν μόνο οικονομικές επιβαρύνσεις στην Ελλάδα που παράγει.

«Η κυβέρνηση παράγει ταξικό μίσος εναντίον αυτών που παράγουν έργο. Έχουμε δύο μνημόνια σε δύο χρόνια και 12,6 δισ. ευρώ επώδυνα μέτρα. Θα υπάρξει ραγδαία μείωση συντάξεων, ενώ απώλεια μισθού θα φέρει και η μείωση του αφορολόγητου ορίου», τόνισε.

«Η Χίος πληρώνει υψηλό τίμημα από την υπανάπτυξη, τη διαχείριση του μεταναστευτικού  και τις καθυστερήσεις στην παραγωγή αναπτυξιακών έργων», πρόσθεσε με έμφαση.

Εξαπάτηση
Εξήγησε  τους λόγους που η ΝΔ δεν ψηφίζει και τα αντίμετρα, σημειώνοντας πως για να εφαρμοστούν χρειάζεται ανάπτυξη, που δεν μπορεί να επιτευχθεί με την πολιτική που ακολουθείται.
«Δεν ψηφίζουμε μέτρα και αντίμετρα, αφού τα τελευταία είναι λόγια για εξαπάτηση του λαού και δεν θα εφαρμοσθούν», είπε.
Κάλεσε τα στελέχη της Ν.Δ. να μεταδώσουν στον κόσμο τα μηνύματα της νέας ηγεσίας και να γνωστοποιήσουν στο λαό, την «πρόταση αλήθειας» της Ν.Δ..

Τρίπτυχο

Στον χαιρετισμό που του απεύθυνε ο Νότης Μηταράκης τον κάλεσε να στηρίξει τη Χίο στους αγώνες που κάνει για τη διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α., την ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών και την επίλυση της κρίσης του μεταναστευτικού.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ