Πολιτική

7/3/18 19:39

τελ. ενημ.: 7/3/18 19:40

Για τη διαχείριση του μεταναστευτικού καλύτερα να μην μιλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μιχαηλίδης

Ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης απαντώντας σε δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χίου, κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη αναφορικά με τα ΚΥΤ δήλωσε:

«Για τη διαχείριση του μεταναστευτικού καλύτερα να μην μιλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μιχαηλίδης. Γιατί, από την απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι καταφανές ότι υπέβαλλε αίτημα χρηματοδότησης για 5 νέα ΚΥΤ, ένα εκ των οποίων θα είναι στη Χίο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Υπουργείο εκδόθηκε η υπ' αρίθμ. 1284/13-10-2017 πρόσκληση χρηματοδότησης.

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει. Ίσως γιατί τα γραπτά μένουν…

Τα τελευταία 3 χρόνια, η κυβέρνηση συστηματικά μας επιφυλάσσει εκπλήξεις στο μεταναστευτικό: όπως για παράδειγμα πέρυσι η πρόθεσή της να δημιουργήσει ΠΡΟΚΕΚΑ στα Μαστιχοχώρια, το οποίο απεφεύχθη λόγω συντονισμένης αντίδρασης σύσσωμης της Χιακής κοινωνίας. Είναι λοιπόν απόλυτα δικαιολογημένη η καχυποψία του Χιακού λαού απέναντι στις προθέσεις και τις πολιτικές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Και μια που αναφέρθηκα στο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ακόμα περιμένουμε, ένα χρόνο τώρα τις αποζημιώσεις των κατοίκων Χαλκειούς και Σούδας, που εδώ και πάνω από 1 χρόνο μας υπόσχεται ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.»

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση