17.9.2017 15:19

Ευχαριστεί, αλλά δεν θα πάρει η Τροχαία τη δωρεά των ποδηλατών

 

«Είναι συγκινητική η προδιάθεση στήριξης της κοινωνίας σε όλες τις κρατικές δομές. Ωστόσο στην περίπτωση των ποδηλατών δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την αποδοχή δωρέων και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να τη δεχτούμε. Ευχαριστούμε και πάλι για την πρόθεση, η δωρεά όμως πρέπει να κατευθυνθεί αλλού».

Ξαφνιάζει η παρέμβαση του αστυνομικού διευθυντή Χίου μόλις πληροφορήθηκε από τον «π» τον σκοπό του σημερινού ποδηλατικού αγώνα που ξεκίνησε από το πρωί και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπασιούκας δεν επιθυμεί να παρανοούνται οι αγαθές προθέσεις και να συνδέονται με αδυναμίες του μηχανισμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όταν μάλιστα αφορούν μικρά ποσά, τα οποία καλύπτονται, έστω με μικρή καθυστέρηση, από τον ετήσιο προϋπολογισμό.

Η ευγενική απόρριψη της προσφοράς από τον αστυνομικό διευθυντή χαράσσει και μια γραμμή αξιοπρέπειας για την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία οσάκις έχει ιδιαίτερες ανάγκες φροντίζει να τις καλύπτει με την τήρηση των διαδικασιών δωρεών. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ