17.9.2017 15:19

Ευχαριστεί, αλλά δεν θα πάρει η Τροχαία τη δωρεά των ποδηλατών

 

«Είναι συγκινητική η προδιάθεση στήριξης της κοινωνίας σε όλες τις κρατικές δομές. Ωστόσο στην περίπτωση των ποδηλατών δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την αποδοχή δωρέων και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να τη δεχτούμε. Ευχαριστούμε και πάλι για την πρόθεση, η δωρεά όμως πρέπει να κατευθυνθεί αλλού».

Ξαφνιάζει η παρέμβαση του αστυνομικού διευθυντή Χίου μόλις πληροφορήθηκε από τον «π» τον σκοπό του σημερινού ποδηλατικού αγώνα που ξεκίνησε από το πρωί και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπασιούκας δεν επιθυμεί να παρανοούνται οι αγαθές προθέσεις και να συνδέονται με αδυναμίες του μηχανισμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όταν μάλιστα αφορούν μικρά ποσά, τα οποία καλύπτονται, έστω με μικρή καθυστέρηση, από τον ετήσιο προϋπολογισμό.

Η ευγενική απόρριψη της προσφοράς από τον αστυνομικό διευθυντή χαράσσει και μια γραμμή αξιοπρέπειας για την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία οσάκις έχει ιδιαίτερες ανάγκες φροντίζει να τις καλύπτει με την τήρηση των διαδικασιών δωρεών. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ