24.9.2018 19:36

Ερώτηση «γκάφα» του Βουλευτή της Χ.Α. Αντ. Γρέγου για περιστατικό στη Χίο το 2017

Το εμφανίζει ως σημερινό και εγκαλεί 3 Υπουργούς και Αστυνομία

Θύμα της παραπληροφόρησης (;) του διαδικτύου έπεσε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος καθώς κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών και Υποδομών για τα όσα αληθή είχε καταγγείλει στον τηλεοπτικό φακό του politischios.gr οδηγός λεωφορείου που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες από και προς το hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς.

Ο Χρυσαυγίτης Βουλευτής επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σημειώνοντας ότι «σε μάστιγα πλέον έχουν εξελιχθεί στη Χίο οι επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά οδηγών λεωφορείων», χωρίς όμως να μπαίνει στη διαδικασία να πει ότι πρόκειται για 3 περιστατικά που έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο του 2017 στη Χίο.

Ο ίδιος, παρότι η κατάσταση εξομαλύνθηκε μετά το κλείσιμο του ενός εκ των δύο καταυλισμών, παρότι άλλαξε το καθεστώς μετακίνησης, παρότι άλλαξε η εταιρεία που τους μετέφερε αλλά και οι οδηγοί και παρότι από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί κανένα περιστατικό βίας, εγκαλεί του Υπουργούς ρωτώντας τους ακόμα και «Για ποιον λόγο οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές στη Χίο ανέχονται τις έκνομες συμπεριφορές των λαθρομεταναστών ιδίως εντός των μέσων μαζικής μεταφοράς, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών που μετακινούνται με αυτά;».

Να σημειωθεί για την αποκατάσταση της αλήθειας ότι τα όσα περιστατικά συνέβησαν αφορούσαν ένα συγκεκριμένο μισθωμένο λεωφορείο που είχε ενοικιαστεί για τον συγκεκριμένο αποκλειστικό σκοπό και συνεπώς δεν συγκαταλέγεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς του νησιού.

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ