Πολιτική

11/1/18 9:45

τελ. ενημ.: 11/1/18 11:42

Έρχεται εκτάκτως για να εξασφαλίσει την υπακοή

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να καταφθάσει αεροπορικώς στη Χίο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Ήδη οι αρχές έχουν ενημερωθεί για την άφιξη του υπουργού, ο οποίος θα μεταβεί αμέσως στη ΒΙΑΛ, έχει μάλιστα ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Χαλκειούς, Κων. Φουτράκη.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο υπουργός έρχεται για ένα «μασάζ» υπακοής στους κατοίκους του χωριού, προκειμένου να ολοκληρωθεί ανεμπόδιστα η μεταφορά των οικίσκων και να αυξηθεί η δυναμικότητα του hotspot.

Λογικά κρίνεται αναγκαία η ανώτατου πολιτικού επιπέδου επέμβαση, καθώς στελέχη των τοπικών αρχών – και ιδίως της δημοτικής αρχής – διστάζουν ακόμα και την παρουσία τους στο Χαλκειός. Είναι ενδεικτικό ότι στη χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση, εκτός αν επικαλεστούν ότι ούτε για αυτήν ειδοποιήθηκαν, δεν παρέστη κανένα στέλεχος της δημοτικής αρχής, με τον δήμαρχο προσωπικά να επιλέγει την παρουσία του στις πίτες των ΑμεΑ και των Κρητών και να ιεραρχεί πιο υψηλής σημασίας την συμμετοχή του στη σύσκεψη για τον εορτασμό των 100 χρόνων συνένωσης του Βροντάδου. Όσο για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προσφυγικού, Γ. Καραμανή, τα δικά του ίχνη επί του θέματος αγνοούνται εδώ και ημέρες… 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση