19.8.2020 19:33

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Χίου σε Κυβέρνηση: "Είστε επικίνδυνοι..."

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι επικρατεί το απόλυτο κυβερνητικό χάος σχεδόν σε όλα-οικονομία, κορωνοϊός, εξωτερική πολιτική-,με την κυβέρνηση να νομίζει ότι μπορεί ακόμη με την επικοινωνιακή διαχείριση και τον φθηνό λαϊκισμό να κρύψει από τους πολίτες την κατάσταση στην οποία έχει επιφέρει την χώρα, πάντα φυσικά με την αμέριστη στήριξη των καλοταϊσμένων ΜΜΕ.

Σχετικά με  το Oruc Reis και το αν  έκανε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ακόμα και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του κ. Μητσοτάκη, επιβεβαίωσε πως , έρευνες έγιναν και κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας υπήρξε, διαψεύδοντας ταυτόχρονα και τις αστειότητες περί «θορύβου» που εμπόδιζε τις έρευνες. Κατά τα λοιπά, ο Πρωθυπουργός των διαγγελμάτων δήλωσε, μετά την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ότι θα αποκρουστεί κάθε αμφισβήτηση τους. Επικοινωνιακή κακοστημένη παράσταση και όποιος «τσιμπήσει».

Στο θέμα του κορωνοϊου ,αφού κατάφεραν να μην μπορούν να ελέγξουν τίποτα, χωρίς  σχέδιο και αξιοπιστία, άνοιξαν  την χώρα στον τουρισμό παντελώς απροετοίμαστοι , προκάλεσαν  την έλλειψη συμμόρφωσης  στην κοινή γνώμη, δημιούργησαν μια επίπλαστη εικόνα κανονικότητας γνωρίζοντας πολύ καλά την αύξηση των κρουσμάτων την οποία απέκρυπταν συστηματικά από τους πολίτες και  σήμερα στοχοποιούν, όλη την κοινωνία και ειδικά τους νέους για να αποποιηθούν των τεράστιων ευθυνών τους.

Αλλά πλέον το θέμα ξεφεύγει, αντί να συμμορφωθούν και να καταλάβουν τι έχουν δημιουργήσει, λένε ανακρίβειες τάζοντας το πρωί ο Υπουργός υγείας εμβόλιο που δεν υπάρχει και το απόγευμα αναγκάζεται η κομισιόν να τους διαψεύσει. Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή ,αυτή η κυβέρνηση θα προκαλούσε μόνο γέλια.

Δυστυχώς όμως, όπως όλα δείχνουν, είναι παντελώς ανάξιοι να διαχειριστούν οτιδήποτε. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έντυσαν με περικεφαλαίες τον κόσμο και τον έβγαζαν στο δρόμο για την συμφωνία των  Πρεσπών,  είναι αυτοί που παριστάνουν τους πατριώτες ανάλογα με την περίπτωση και την στοχοποιήση του πολιτικού αντιπάλου, αλλά σήμερα τσιμουδιά , δεν συμβαίνει τίποτα. Ψιλοπράγματα..

 Οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στην ύφεση και την αφήνουν αθωράκιστη στην δύνη της πανδημίας, τάζοντας κατά την προσφιλή τους τακτική, φύκια και μεταξωτές κορδέλες.

Είστε επικίνδυνοι για την χώρα
Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ