4.7.2019 19:26

Επιστολή στήριξης του Νότη Μηταράκη από τη νέα γενιά της Ν.Δ.

Τη στήριξή του στον υποψήφιο Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη εκφράζει μέσα από ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Χίου σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα συνέβαλλε τόσο στην αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων των τμημάτων της Χίου όσο και στην εδραίωση του νεοσύστατου Τμήματος Τουρισμού στο νησί.

Αναλυτικά ο Γραμματέας της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ αναφέρει:

Φίλες και φίλοι

Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι νέοι δείξαμε το δρόμο: υπερψηφίσαμε τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό της τάξης του 30%.

Στις Εθνικές εκλογές είμαστε πάλι μπροστά. Δίνουμε ισχυρή κυβερνητική εντολή στη Νέα Δημοκρατία, και προχωράμε μπροστά με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για να έχουμε Πανεπιστήμια που να παράγουν γνώση, να μην είναι άντρα παρανομίας και παραβατικότητας. Για να έχουν τα πτυχία μας αξία και για να βρίσκουμε καλές δουλειές στη χώρα μας και στον τόπο μας ο καθένας. Για να μπορούμε να σχεδιάσουμε τη ζωή μας.

Εδώ στη Χίο, στηρίζουμε το Νότη Μηταράκη. Έναν νέο άνθρωπο, με μεγάλη εμπειρία στην αγορά και την εργασία, αλλά και στην πολιτική. Έναν άνθρωπο που κατά την προηγούμενη τετραετία στάθηκε πάντα δίπλα στους νέους, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τις σχολές εδώ στη Χίο. Που συνέβαλε καθοριστικά στο να αναγνωριστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα για τους απόφοιτους του τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Βασικό σημείο του προγράμματός του είναι να αναπτυχθούν συνέργειες ανάμεσα στις Σχολές και την κοινωνία για να φτιάξουμε δουλειές για τον τόπο μας. Έτσι και εμείς τον θέλουμε δίπλα μας: Για να φτιάξουμε και να προωθήσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς το νεοσύστατο τμήμα Τουρισμού θα έρθει πιο κοντά στην κοινωνία της Χίου και θα προσφέρει τεχνογνωσία στα ξενοδοχεία και στους επαγγελματίες του τουρισμού εδώ στο νησί. Και για να μπορέσουμε μέσα από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων να εξελιχθούμε στα θέματα επιχειρηματικότητας. Για να μπορέσουμε όλοι οι Χιώτες, μαζί, να εφαρμόσουμε καινοτόμες ιδέες, να κάνουμε τις επενδύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος και να αναπτύξουμε τομείς που μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν.

Πέρα από το Πανεπιστήμιο, ο Νότης Μηταράκης πάλεψε ώστε τα σχολεία του νομού να έχουν εγκαίρως δασκάλους και καθηγητές. Έχει ως κεντρική προτεραιότητα στο πρόγραμμά του την ανάπτυξη της ναυτιλίας και πώς θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας σε θάλασσα και στεριά. Μίλησε για το πώς θα ενισχυθούν οι ΑΕΝ, πώς θα έρθουν κοντά οι ναυτιλιακές και οι σχολές για να δημιουργηθούν καλές δουλειές εδώ στον τόπο μας, Γνωρίζει τη σημασία των νέων τεχνολογιών, και μιλάει τη γλώσσα των νέων…

Στηρίζουμε το Νότη όχι μόνο για τις ιδέες και την μέχρι σήμερα πορεία του. Τον στηρίζουμε γιατί, μπορεί να βγάλει τη Χίο από την αφάνεια και να μιλήσει με δυνατή φωνή στην Αθήνα για τα όσα έχει ανάγκη ο τόπος.

Καλούμε όλες τις φίλες και τους φίλους μας να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες. Να ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη για την Ελλάδα και Νότη Μηταράκη για τη Χίο.

Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ