18.11.2020 15:37

Επιχείρηση συσπείρωσης των «γαλάζιων» στελεχών της Χίου για το μεταναστευτικό

Διαδικτυακή συνάντηση με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου

Την τακτική της συσπείρωσης των μελών της έπειτα από μία ταραχώδη περίοδο, κατά τα πρότυπα της γειτονικής Λέσβου, επιλέγει και στη Χίο η κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας.

Προκειμένου να αμβλύνει το χάσμα με την τοπική κοινωνία αλλά και τα εκλεγμένα στελέχη της σε θέσεις «κλειδιά», μετά τα γνωστά γεγονότα του Φλεβάρη, αποφάσισε την πραγματοποίηση διαδικτυακής συζήτησης με αντικείμενο το μεταναστευτικό παρουσία του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου.

Αντικείμενο της συζήτησης είναι το μεταναστευτικό, θα έχει συνολική διάρκεια 90 λεπτών και σε αυτή καλεσμένος θα είναι ο Βουλευτής Χίου της Ν.Δ. και Υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.

Χαρακτηριστικό του εγχειρήματος είναι το γεγονός ότι έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν εκτός των άλλων, οι Σταμάτης Κάρμαντζης, Μανώλης Βουρνούς, Γιάννης Καραβασίλης και Παντελής Μπουγδάνος. Από την πρωτοβουλία Στεργίου δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δεύτερος σε σταυρούς του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. Σταύρος Μιχαηλίδης, η τοποθέτηση του οποίου στο μεταναστευτικό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ