24.5.2017 18:47

Αυξάνεται η ανησυχία στους Ολύμπους

Μέχρι τέλος της εβδομάδας τα πρώτα κοντέινερ για τους Ολύμπους, αποκαλύπτει στον «π» ανώτατη πηγή

Έτοιμη όπως όλα δείχνουν είναι η Κυβέρνηση για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου στη νότια Χίο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Ολύμπων.

Κυβερνητικές πηγές τονίζουν στον «π» ότι η απόφαση έχει παρθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λίγο πριν την άφιξη της στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη στη Χίο, η οποία όταν παρουσιάστηκε στην διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου είχε ήδη ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση.

Η συγκεκριμένη πηγή αποκάλυψε στον «π» ότι εντός ολίγων ημερών θα ξεκινήσει η μεταφορά κοντέινερ στη νότια Χίο, κάτι που επίσης δρομολογήθηκε την επομένη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα κάνει πίσω ο Μουζάλας

Σύμφωνα πάντως με την ίδια πηγή η εντολή του Γιάννη Μουζάλα είναι σαφής. «Σε περίπτωση που υπάρξουν αντιδράσεις, θα τα μαζέψουμε και θα φύγουμε και δεν θα ασχοληθούμε πια με τη Χίο», φαίνεται ότι διαμηνύει ο Υπουργός προς κάθε κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ήδη οι πάρεδροι των Νοτιοχώρων πραγματοποιούν συγκεντρώσεις προκειμένου να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ