Πολιτική

8/2/18 9:26

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:06

Δώστε εντολή, λοιπόν, κ. Τόσκα. Τι περιμένετε;

Σάμπως ασχοληθήκατε ποτέ σοβαρά με τις ζωές και τα μαρτύρια τους στη Σούδα ή τώρα στη ΒΙΑΛ και τη Μόρια; Εντολοδόχοι μιας διακρατικής συμφωνίας ερήμην των νησιών μας ήσασταν από την αρχή. Ευθυγραμμισμένοι απόλυτα με την πολιτική της αποτροπής από την Ευρώπη μεταναστών και προσφύγων, με θυσία τα ανθρώπινα δικαιώματα και κάμποσα ελληνικά νησιά. Δεν είχατε το ανάστημα διακριτής εθνικής θέσης, ξεπουλήσατε τον πιο κρίσιμο εθνικό χώρο, ευάλωτο γεωστρατηγικά περισσότερο από κάθε άλλον στα σύνορα, για να μην κοντράρετε τα κελεύσματα όσων είχατε ανάγκη τη συγκατάθεση τους για τις δόσεις σας.

Δεν καταλάβατε ποτέ μέχρι τώρα ότι τη λύση δεν θα τη δώσουν ούτε οι περίεργες δικαστικές αποφάσεις, ούτε το αστυνομικό κλομπ και δακρυγόνο. Τη λύση, βιώσιμη για όλους, και για τα νησιά, τα οποία εσείς δεν λογαριάζετε, θα τη δώσει μόνο η συνεννόηση. Εσείς ξέρετε μόνο να δυναμιτίζετε καταστάσεις. Έτσι νόμιζε η πρώτη φορά Αριστερή κυβέρνηση ότι θα τιθασεύσει τη Χίο.  

Περάστε, λοιπόν, τώρα πάνω από τους Χαλκούσους. Περάστε πάνω απ’ τους Χιώτες που επιμένουν να μην συναινούν στην πολιτική υποτέλειας σας. Τι περιμένετε; Δώστε άλλο ένα παράσημο στους τοπικούς συντρόφους σας που είναι έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν με ανακοινώσεις. Άντε λοιπόν, τι καρτεράτε;

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση