14.1.2019 11:05

Διπλή δυναμική μεταγραφή Μηταράκη σε Χίο και Αθήνα

Δύο δυνατά ονόματα εντάχθηκαν από το πρωί της Δευτέρας 14/1 στο δυναμικό του βουλευτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη, αναλαμβάνοντας σημαντικές αρμοδιότητες στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές.

Το πρώτο όνομα, που θα βρίσκεται στο γραφείο του Βουλευτή στην Αθήνα, είναι αυτό του Απόστολου Ζέρμα. Πρόκειται για οργανωμένο κομματικό στέλεχος της Ν.Δ., με ιδιαίτερη εμπειρία, που μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν υπεύθυνος τομεάρχης οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την Νομαρχιακή Οργάνωση της Χίου.

Η παρουσία της Εύης Καλκούνη

Το δεύτερο όνομα, αποτέλεσε ουσιαστικά και την έκπληξη εκ μέρους του Νότη Μηταράκη. Πρόκειται για την δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας Εύη Καλκούνη, η οποία μετά από διεξοδικές συζητήσεις- και με δεδομένο ότι εδώ και καιρό είχε διαχωρίσει την πορεία της από τον συνδυασμό Βουρνού- αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Χιώτη Βουλευτή και να βρεθεί στο πλευρό του, παρότι πολιτικά ουδέποτε ανήκε στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η επιλογή Μηταράκη στο πρόσωπο της Εύης Καλκούνη, μαρτυρά την πρόθεση του Βουλευτή να πραγματοποιήσει άνοιγμα στην κοινωνία, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την καταγραφή των προβλημάτων και των προβληματισμών του μέσου Χιώτη και την επίλυσή τους σε κεντρικό επίπεδο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ