18.4.2018 15:13

"Δίκαιη και σωτήρια" για τα νησιά η απόφαση του ΣΤΕ για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Στ. Μαλέλη

Δίκαιη χαρακτηρίζει την απόφαση του ΣΤΕ για την άρση του περιορισμού μετακίνησης των προσφύγων από τα νησιά  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στ. Μαλέλης, επισημαίνοντας  ότι η απόφαση θα πρέπει να ισχύσει για όλους τους μετανάστες που αυτή τη στιγμή ζουν στα νησιά. Στη δήλωση του αναφέρει:

«Η απόφαση του ΣΤΕ που ακυρώνει τον περιορισμό της μετακίνησης  των προσφύγων είναι μια δίκαιη απόφαση. Μια “σανίδα σωτηρίας”  και για τους πρόσφυγες αλλά και για τους κατοίκους των νησιών μας. Ακουμπά στην καθημερινή, δύσκολη, πραγματικότητα  που όλοι γνωρίζουμε και στέκεται με σεβασμό στο δικαίωμα της Ελευθερίας . Η απόφαση αυτή θα πρέπει να ισχύσει για όλους τους μετανάστες που αυτή τη στιγμή κατοικούν στα νησιά μας και που επιθυμούν να φύγουν.

Ήμαστε εδώ και εγώ και η παράταξή μου,  για να παρακολουθούμε και να συμμετέχουμε ενεργά,συμπαραστεκόμενοι σε όλους τους κατοίκους των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Η εκτέλεση αυτής της απόφασης μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για τον τόπο μας αφού θα συμβάλει στην αποσυμφόρησή τους, ειδικά, εάν εφαρμοστεί χωρίς χρονικούς περιορισμούς και για τους ήδη εγκλωβισμένους μετανάστες.», καταλήγει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ