3.5.2018 22:02

ΒΙΝΤΕΟ | Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου είδε ιστορικό τουριστικό ρεκόρ στη Χίο το 2017!

• Επικαλέστηκε στοιχεία που του έδωσε η υπουργός Τουρισμού, Ελ. Κουντουρά.

 Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί το Υπουργείο Τουρισμού δεν έχει δώσει ένα σεντς στο νησί μας για τουριστική προβολή και αποκατάσταση της εικόνας του από τη ζημιά του προσφυγικού. Τι να τα κάνουμε; Αφού δεν έχουμε χώρο να βάλουμε άλλους τουρίστες!

Χιώτες και Σαμιώτες καθαρίζουν ακόμα τα αυτιά τους από την αναφορά του πρωθυπουργού ότι το 2017 η Χίος και η Σάμος κατέγραψαν ιστορικό ρεκόρ αφίξεων! Τα στοιχεία αυτά, όπως εξήγησε, του τα παρέθεσε σε ειδική σύσκεψη η υπουργός Τουρισμού, Ελ. Κουντουρά.

Ο κ. Τσίπρας ισχυρίστηκε επίσης ότι ανοδικά κινήθηκε και η Λέσβος, όχι σαν τη Χίο και τη Σάμο, αλλά πάντως ανοδικά, και λίγα λεπτά αργότερα τρέλανε και τα μαθηματικά, ανατρέποντας τους ισχυρισμούς του, βγάζοντας πρωταθλήτρια στις αφίξεις τη Λέσβο…

Τη χρονιά με το μισό τσάρτερ…

Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε, το 2017 χάθηκαν όλες οι συνδέσεις εξωτερικού από το νομό μας και απομείναμε με «μισή» πτήση από Σλοβενία. Αυτό το αποτέλεσμα συνιστά κατά τον πρωθυπουργό και την κ. Κουντουρά «ιστορικό ρεκόρ» για τη Χίο.

Η εκτός τόπου και χρόνου εικόνα της κυβέρνησης για την πορεία του τουρισμού στα νησιά μας είναι απότοκος της ωραιοποιημένης κατάστασης που μεταφέρουν οι αρχές μας. Ακούγοντας τον, περιφερειάρχης, δήμαρχος και λοιποί εκπρόσωποι των νησιών δεν είχαν το σθένος να τον διακόψουν και να τον επαναφέρουν στην τάξη της πραγματικότητας. Γιατί αυτά που μετέφερε ο πρωθυπουργός απηχούν σίγουρα  μια άλλη περιοχή, όχι πάντως το Βόρειο Αιγαίο.

Να σημειωθεί τέλος ότι τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας διακινήθηκαν χθες σε Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού, που λίγο αργότερα διαμαρτυρήθηκε στα τοπικά Μέσα από πού το βρήκαν και το ανακοίνωσαν…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ