Πολιτική

15/5/17 20:17

τελ. ενημ.: 17/5/17 10:46

ΒΙΝΤΕΟ- Οργανώθηκαν σε Σωματείο οι συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ

Ένα νέο Σωματείο Συνταξιούχων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης δημιουργήθηκε στη Χίο από στελέχη που είναι οργανωμένα στις τάξεις του ΠΑ.ΜΕ, με σκοπό την οργάνωση του αγώνα απέναντι στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

«Απέναντι στα υπερήφανα άνεργα νιάτα και στα μισοπεθαμένα γερατιά, εμείς απαντάμε με γενικό ξεσηκωμό, γιατί είμαστε απόμαχοι της δουλειάς και όχι της ζωής», ανέφερε εισαγωγικά ο Φραγκούλης Κυλαδίτης.

Από την πλευρά του ο προσωρινός πρόεδρος, Χρήστος Οικονόμου, τόνισε ότι η Χίος πλέον δεν διαφέρει από την υπόλοιπη Ελλάδα. Μοναδικό σημείο διαφοράς, όπως είπε, είναι το γεγονός ότι κάποιοι αναμένουν την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας.

«Δεν θα γίνουμε ούτε Κίνα, ούτε Ινδία. Κάθε μήνα ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη θλιβερή πραγματικότητα. Πότε λείπει το ΕΚΑΣ, πότε αυξάνονται οι εισφορές, πότε κόβονται τα επιδόματα. Η λύση είναι μία. Να σηκωθούμε επιτέλους από τον καναπέ. Δεν συμβιβαζόμαστε πλέον με τη λογική του λιγότερου κακού. Παλεύουμε γι’ αυτά που μας ανήκουν και που πλέον τα παίρνουν μέσα από τις τσέπες μας. Έχουμε καταντήσει οι ήδη φτωχοί να βοηθούν τους πιο φτωχούς», ανέφερε κ. Οικονόμου.

Εκτός του Χρήστου Οικονόμου το προσωρινό προεδρείο απαρτίζουν οι: Στρατής Κακαρίνος, Νατάσα Διακορώνα, Φραγκούλης Κυλαδίτης, Σοφία Μιχάλα, Παντελής Κλουμάσης και Κώστας Κουγιούλης.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση