12.5.2018 14:06

ΒΙΝΤΕΟ | «Δυστυχώς το αναπτυξιακό συνέδριο έγινε πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε»

Στην πίεση του χρόνου απέδωσε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Φρ. Σέργης την απουσία κάθε αναφοράς στο όνομα της Χίου κατά τη διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου Βορείου.

Αποτιμώντας το αναπτυξιακό συνέδριο σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση πήγε στο λαό και αφουγκράστηκε τις ανάγκες του ενώ ανέφερε ότι τα αιτήματα της Νομαρχιακής Επιτροπής συμπίπτουν με τα αιτήματα των φορέων της Χίου που παραβρέθηκαν στο συνέδριο.

«Σαν Νομαρχιακή Επιτροπή θέσαμε ως προτεραιότητα τα έργα ύδρευσης, την αναβάθμιση των πυλών Εισόδου καθώς και την αξιοποίηση της μαρίνας της Χίου. Κάποιοι πιστεύουν ότι τα έργα έχουν ονοματεπώνυμα αλλά τα έργα ανήκουν στην κοινωνία. Δυστυχώς το συνέδριο έγινε πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε όμως η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Εμείς παλεύουμε με την κοινωνία για την κοινωνία», ανέφερε ο κ. Σέργης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ