23.7.2019 11:47

Βγάζει πικρίες η πρώτη μετεκλογική παρέμβαση Μιχαηλίδη

Επιλέγει την επίθεση στον Σταμάτη Κάρμαντζη εξαιτίας της στήριξής του στον Νότη Μηταράκη

Τα πυρά του κατά του νεοεκλεγέντα Δημάρχου και απερχόμενου αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη, εξαπολύει μέσα από την πρώτη του μετεκλογική παρέμβαση ο Σταύρος Μιχαηλίδης.

Σε ανακοίνωσή του και με αφορμή τις δηλώσεις του Στ. Κάρμαντζη στον «π» για τις περιπατητικές διαδρομές, κατηγορεί τον αντιπεριφερειάρχη ότι δεν παρέδωσε κανένα σημαντικό έργο επί θητείας του και τον καλεί να αλλάξει τακτική.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σε κύριο άρθρο της εφημερίδας «Πολίτης» δημοσιεύθηκε προχθές 20-7-2019 ότι απορρίφθηκε από την Διαχειριστική Αρχή πρόταση έργου στο πρόγραμμα δικτύου πεζοπορικών διαδρομών ύψους 750.000 ευρώ.

Η εν λόγω πρόταση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν προϊόν τριμερούς προγραμματικής σύμβασης, της Περιφέρειας, του Δήμου Χίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Ο λόγος της απόρριψης ήταν ότι ο φάκελος του έργου δεν ήταν πλήρης έλειπε «μια μικρή μελέτη» που είχε σχέση με τις χρήσεις γης των διαδρομών.

Θα περίμενε κανείς από τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη κύριο Κάρμαντζη, οποίος είχε την ευθύνη για την πληρότητα του φακέλου της πρότασης, να περιοριστεί στην δήλωση για την εκ νέου υποβολή ολοκληρωμένης της πρότασης ώστε και η Χίος να επιτύχει ότι και η γειτονική Σάμος στο δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών.

Όμως, αντί αναγνώρισης της ευθύνης που του αναλογεί προτίμησε να επιρρίψει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ευθύνες με ταπεινά ελατήρια (γίνεται αναφορά για πράξη εκδίκησης) στην απερχόμενη επίσης Περιφερειάρχη κυρία Καλογήρου.

Με δεδομένο ότι στην Χίο κόστισαν πολύ ακριβά τα πέντε χρόνια που πέρασαν, μιας και ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης δεν παρέδωσε κανένα σημαντικό έργο κατά την διάρκεια της πενταετούς θητείας του επιρρίπτοντας ευθύνες εδώ και εκεί, καλό θα είναι κατά την διάρκεια της δημαρχίας του να αλλάξει τακτική για να μην χάσει άλλα τέσσερα πολύτιμα χρόνια ο τόπος.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ