Πολιτική

8/9/17 11:37

τελ. ενημ.: 9/9/17 15:58

Αυστηρό μήνυμα της Δικαιοσύνης σε παραβατικούς μετανάστες και Μ.Κ.Ο.

Τα όρια τα οποία δεν πρέπει να ξεπερνούν έθεσε σε μετανάστες και μέλη Μ.Κ.Ο. η Δικαιοσύνη το μεσημέρι της Πέμπτης διά στόματος της Προέδρου Πρωτοδικών Χίου Μαρίας Τομπάζη.

Για ακόμα μία φορά η Δικαιοσύνη διατράνωσε την απόφασή της να μην αφήσει την ανομία να κυριεύσει στο νησί, δείχνοντας, μέσω των ποινών που επέβαλε στους 6 «νταήδες» της Προκυμαίας, ότι δεν θα αφήσει ατιμώρητους όσους θεωρούν ότι μπορούν να πράττουν ό,τι και όπως θέλουν στο νησί.

Οι ποινές

Έπειτα από σχεδόν δύο ώρες, το Δικαστήριο επέβαλε διάφορες ποινές, κατά περίπτωση, για τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής, της αντίστασης και της απόπειρας σωματικής βλάβης, από 7 μήνες μέχρι και 2 χρόνια, με διετή αναστολή και δυνατότητα άσκησης έφεσης.

Βαρύτερη υπήρξε η ποινή για τον δεύτερο κατηγορούμενο,  ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 7 μηνών, χωρίς αναστολή, για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής, της αντίστασης, της φθοράς δημόσιας περιουσίας, της απόπειρας σωματικής βλάβης και της πρόκλησης ελαφριάς σωματικής βλάβης. 

«Σεβαστείτε επιτέλους την Ελλάδα που σας φιλοξενεί και διαφυλάττει τα δικαιώματά σας», ήταν το μήνυμα της Προέδρου Πρωτοδικών Μαρίας Τομπάζη, λίγο μετά την ανακοίνωση των ποινών. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση