23.2.2021 13:18

Αποχωρούν από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Σέργης και Μανιτσούδη

Με επιστολή τους κάνουν λόγο για τακτικιστές που «γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την βούληση της βάσης του κόμματος»

Συντρόφισσες-οι,αρχικά σας ευχαριστούμε για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα μας,κάτι που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ, δίνοντας μας την πρώτη και δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά από  τον τρίτο υποψήφιο.Αυτό είναι για εμάς η αναγνώριση της προσφοράς  του έργου μας.

Όμως, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αποχωρήσουμε από την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή,γιατί είναι αδύνατον να συνυπάρξουμε,σε ένα  περιβάλλονστο οποίοέχει χαθεί η συντροφικότητα, με τακτικιστές που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την βούληση της βάσης του κόμματος.Δεν συμμετέχουμε σε στημένες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη συντονιστή-τριας, αναπληρωτή συντονιστή-τριας και συντονιστικού και αποχωρούμε από την νέα Νομαρχιακή επιτροπή. Παραμένουμε, μέλη του κόμματος , ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ.

Στόχος μας, ήταν και είναι η ανανέωση καιτο άπλωμα  του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥστην κοινωνία και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την διεύρυνση του κόμματος  αυτά τα χρόνια ,από την ανανέωση,κάτι που είναι αποτέλεσμα ,δικών μας προσπαθειών.

Εμείς, κοιτάμε μπροστά και δεν έχουμε καμία σχέση με το αγκυλωμένο και περιχαρακωμένο παρελθόν.

Εμείς,  αγωνιζόμαστε με την βάση του κόμματος και μαζί  θα παλέψουμε για το καλό του κόμματος μας, του τόπου μας και της κοινωνίας γενικότερα.

Είμαστε εδώ…

ΣΕΡΓΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ –ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ

ΜΑΝΙΤΣΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ