17.9.2018 12:46

«Αποκαλύφθηκε ο ποταμός χρημάτων που έλαβαν οι ανθρωπιστές του ΣΥΡΙΖΑ»

Ανακοίνωση από την Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα

Για μεγάλο φαγοπότι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών και των ίδιων των μεταναστών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα μετά τις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Μετά από τις τελευταίες χαρακτηριστικές δηλώσεις των Ευρωπαίων για το μεταναστευτικό (κ. Αβραμόπουλος 13/9/2018), αποκαλύπτεται ο ποταμός των χρημάτων (1,6 δις) που έχουν λάβει οι ''ανθρωπιστές'' του ΣΥΡΙΖΑ.

Το εξωπραγματικό αυτό ποσό, είναι επί πλέον των ευρωπαικών κονδυλίων που έχουν διαχειριστεί για το μεταναστευτικό στην Ελλάδα, η Ύπατη Αρμοστεία και οι ΜΚΟ που ακόμα δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα.

Αν κρίνουμε από τα παρεχόμενα ποσά και την αναντιστοιχία των συνθηκών διαβίωσης γενικότερα στους καταυλισμούς, είναι ξεκάθαρο ότι επικρατεί ένα μεγάλο φαγοπότι εις βάρος των τοπικών κοινωνιών και των μεταναστών.

Αποδεικνύεται λοιπόν, ότι τα ακριτικά νησιά έχουν παραχωρηθεί ως ο χώρος συνωστισμού -εγκλωβισμού ανθρώπων με τεράστια οικονομικά ανταλλάγματα, προς όφελος όπως πάντα των ολίγων κομματανθρώπων και των κατ επάγγελμα αλληλέγγυων .

Ακόμα και χώρες και όπως η Αλβανία ή οι Βορειοαφρικανικές, αρνήθηκαν να γίνουν χωματερές ανθρώπων, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Έτσι αντιστρέφοντας προπαγανδιστικά και ξεδιάντροπα (*) τους όρους, τις αξίες, την ιδεολογία και την ίδια την πραγματικότητα αναφωνούν απροκάλυπτα :

«Εμείς (οι Συριζαίοι) είμαστε οι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ και εσείς (οι νησιώτες) οι ΑΚΡΑΙΟΙ».

Ναι, είσαστε ανθρωπιστές, αλλά και με ... λεπ(φ)τά αισθήματα, θα συμπληρώναμε.

* Αν για τον Πρωθυπουργό η Μόρια είναι πολυτελές ξενοδοχείο, τότε η ΒΙ.ΑΛ. θα είναι κατά την Συριζαϊκή λογική επτά αστέρων 7*»

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ