19.6.2017 14:37

“Αντιμετωπίζουμε την χλεύη, την αγανάκτηση και τον εξευτελισμό από τους πελάτες μας”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ν. ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Απελπισμένοι από την υποβάθμιση της δουλειάς τους και την αδιαφορία της κυβέρνησης αναφορικά με τις καθημερινές ελλείψεις που προκύπτουν βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ της Χίου, καθώς με επιστολή τους διαμαρτύρονται έντονα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά. 

Την επιστολή προώθησε με Ερώτησή του στον υπουργό και ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν ληφθούν μέτρα, τα ΕΛΤΑ σε λίγο διάστημα θα πάψουν να υφίστανται. 

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ Χίου διαμαρτύρονται για την απουσία business plan από την πλευρά του οργανισμού που έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα και έχει ως συνέπεια το σύστημα να καρκινοβατεί. «Γνωρίζουμε ότι από μόνη της η όποια ενδεχόμενη πολιτική βούληση είναι αδύνατον να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να φύγουμε από το οικονομικό σπιράλ θανάτου που έχουμε περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Σαν λύση ακούμε, ότι η Διοίκηση επεξεργάζεται την περικοπή των μισθών μας. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό από μόνο του δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Θα μας βρείτε απέναντί σας», υπογραμμίζουν σχετικά οι ταχυδρόμοι, αναφέροντας παράλληλα ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό στα Καταστήματα της Χίου και στην Μονάδα Διανομής καθιστούν το έργο τους δυσχερές. 

«Παρά τις οχλήσεις μας η Διοίκηση καμία  απάντηση ή λύση δεν έχει δώσει στα χρονίζοντα και οξυμένα ζητήματα που έχουν ανακύψει και απασχολούν την ταχυδρομική οικογένεια της Χίου», αναφέρουν, καταλήγοντας ότι τα ΕΛΤΑ απαξιώνονται και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών είναι ανύπαρκτη. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ