3.3.2020 14:59

Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Καταδικαστέες οι πράξεις βίας και καταστροφής»

Τη βεβαιότητά του ότι η μεγάλη πλειοψηφία της χιακής κοινωνίας θα διατηρήσει την ψυχραιμία της και θα καταδικάσει τις πράξεις βίας και καταστροφής, εκφράζει μέσα από ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

Πράξεις βίας και καταστροφής εναντίον οιουδήποτε είναι απόλυτα καταδικαστέες. Τις κρίσιμες αυτές στιγμές θα πρέπει να επικρατήσει η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση.

Το μόνο που καταφέρνουν τέτοιες ακραίες πράξεις και συμπεριφορές είναι να διχάζουν την τοπική κοινωνία, να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις για τη στάση της και να καλλιεργούν το μίσος.

Παρότι η σοβαρότητα της κατάστασης δεν αμφισβητείται από κανέναν, είναι προφανές ότι η ενορχήστρωση από την κυβέρνηση μιας συνθήκης ασύμμετρης απειλής και εθνικής κρίσης που δικαιολογεί πάσης μορφής - σύννομης και μη – αντίδρασης,ερμηνεύεται από κάποιους ως πράσινη κάρτα για να υλοποιήσουν την ακραία ατζέντα τους.

Είναι βέβαιο πως η μεγάλη πλειοψηφία της χιακής κοινωνίας θα διατηρήσει την ψυχραιμία της, θα καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές και θα απέχει από διχαστικές ενέργειες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ