1.8.2017 11:56

Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Υπάρχει ζωή και μετά την «Εθνική Χίου»»

Την βεβαιότητά του ο κύκλος της «Εθνικής Χίου» έκλεισε μετά την αποχώρηση των Σταμάτη Κάρμαντζη και Νότη Μηταράκη, εξέφρασε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του «π» ο κυβερνητικός βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ο ίδιος εντόπισε πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την αποχώρηση του «γαλάζιου» Βουλευτή και του αντιπεριφερειάρχη, λέγοντας ότι: «Προφανώς αποχώρησαν για να έχουν την ευχέρεια να ασκούν αντιπολίτευση στο μεταναστευτικό».

«Η ομάδα των «4» είχε στόχο να υποβληθεί μία πρόταση προς το Υπουργείο καθώς και να υποβληθεί το αίτημα για προσωρινό ΠΡΟΚΕΚΑ στο Μερσινίδι. Από τη στιγμή που κάποιοι θεώρησαν ότι ο σκοπός εκπληρώθηκε και αποχώρησαν, ο κύκλος αυτός κλείνει και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί. Τίποτα όμως δεν αλλάζει. Πλέον τα Υπουργεία ξέρουν με ποιους θα μιλήσουνε για το «18» και αν χρειαστεί βοήθεια εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε», ανέφερε ο κυβερνητικός Βουλευτής. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ