26.9.2023 15:38

Αναφορά Μηταράκη προς την Υπουργό Εσωτερικών για την αναγνώριση της “προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου” μηχανικών του δημοσίου τομέα

Αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου, κ. Ν. Μηταράκη σχετικά με την αναγνώριση της «προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου» σε υπαλλήλους που έχουν μεταταγεί σε ανώτερη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω αναφορά σχετίζεται με το αίτημα των φορέων ΟΣΥΑΠΕ και ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για την αποδοχή της θετικής γνωμοδότησης 66/2021 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο κ. Μηταράκης κατέθεσε την σχετική αναφορά προς την αρμόδια υπουργό, κ. Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να υπάρξει σχετική ενημέρωση για τα ζητήματα που προκύπτουν από τη νομοθετική αυτή ρύθμιση, καθώς είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και έναν αριθμό μηχανικών που εργάζονται στη Χίο.

Αρχείο PDF

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΔΥΔΑ-ΟΣΥΑΠΕ-ΝΣΚ

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ