7.11.2023 17:39

Αναφορά Μηταράκη για την ανάγκη υποστήριξης και ενίσχυσης των υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατέθεσε ο Νότης Μηταράκης σχετικά με την ανάγκη υποστήριξης των φορέων παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής και θεραπείας εξαρτημένων προσώπων στη Χίο.

Σχετικά με το εν λόγω ζήτημα, ζητείται ειδικότερα, η κατάλληλη στελέχωση του Συμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο, προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ εντός του Καταστήματος Κράτησης Χίου, το οποίο αποτελεί το μοναδικό Κατάστημα Κράτησης στο Βόρειο Αιγαίο, καθώς και η δημιουργία εγκατάστασης θεραπευτικής Κοινότητας διαμονής εξαρτημένων προσώπων του προγράμματος ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο.

Ο κ. Μηταράκης κατέθεσε επίσης αναφορές σχετικά με:

- το ζήτημα του καταστήματος των ΕΛΤΑ στα Καρδάμυλα : https://mitarakis.gr/anafora-tin-akyrosi-tis-apofasis-ton-el-ta/

- το ζήτημα της διατήρησης της υποχρεωτικότητας των δημοσιεύσεων στον Περιφερειακό Τύπο : https://mitarakis.gr/anafora-ti-diatirisi-ypochreotikotitas-dimosieyseon-ston-perifereiako-typo/

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

Tags: ΚΕΘΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ