30.8.2018 16:31

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Β/θμιας Χίου: «Η ΕΛΜΕ «αβαντάρει» την Κυβέρνηση»

Τη στάση της ΕΛΜΕ στο θέμα της κατάργησης των 16 τμημάτων καυτηριάζει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, επισημαίνοντας ότι η ΕΛΜΕ αβαντάρει την Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«H πλειοψηφία της ΕΛΜΕ Χίου για μια ακόμα φορά με τη στάση της αβαντάρει την κυβέρνηση και τις επιλογές της για την κατάργηση 16 τμημάτων των ΕΠΑΛ. Χωρίς καν να συγκαλέσει το ΔΣ, τη στιγμή που προετοιμάζεται και πάλι η κατάργηση τμημάτων των ΕΠΑΛ, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ (ΣΥΡΙΖΑ) και η πλειοψηφία αναζητά "πληροφορίες" και "υπηρεσιακές ενέργειες" για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων! Για "Την παρούσα χρονική στιγμή και αναφορικά, με τη μέχρι στιγμής, μη έγκριση τμημάτων στα ΕΠΑΛ της Χίου...", όπως αναφέρει η ανακοίνωση!!!

"Μας φτύνουν και κάνουμε ότι βρέχει". Η πλειοψηφία της ΕΛΜΕ Χίου δεν τολμά να πει κουβέντα για τις κυβερνητικές ευθύνες και την αδίστακτη πολιτική που θα συνεχιστεί και κατά το "μεταμνημονιακό ξέφωτο" αμείωτη.

Χρονοτριβούν και αποπροσανατολίζουν. Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν άμεση αγωνιστική απάντηση με τις δυνάμεις της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ