3.9.2020 11:44

Α. Μιχαηλίδης: «Ο κ. Μηταράκης έμεινε να συνομιλεί με τον εαυτό του»

Για καταγέλαστη φιέστα, η οποία κατέληξε σε περιφρόνηση των Χιωτών, κατηγορεί τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση για το μεταναστευτικό στο νησί.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο κ. Μηταράκης, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αναζητήσει πρόθυμους συνομιλητές, έστησε την καταγέλαστη χθεσινή φιέστα συνάντησης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Τελικά έμεινε να συνομιλεί πρακτικά με τον εαυτό του, ενώ οι θλιβεροί ολίγιστοι ακόλουθοί του εισέπραξαν την περιφρόνηση των Χιωτών.

Εκτός των άλλων απολαυστικών που ακούστηκαν, ο κ. Μηταράκης δεν παράλειψε κατά την προσφιλή τακτική του να επιτεθεί στους προκατόχους του διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Αναφέρθηκε και πάλι στο «18» του Αίπους, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι επρόκειτο για χώρο που υπέδειξε ο τότε Αντιπεριφερειάρχης ως προαναχωρησιακό κέντρο δυναμικότητας ολίγων εκατοντάδων ανθρώπων, επιλογή που απέρριψαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, ο Υπουργός των ΜΑΤ που αιματοκύλησαν τα νησιά μας, αυτός που εξαπάτησε τους πολίτες προεκλογικά τάσσοντας λαγούς με πετραχήλια, απαίτησε σεβασμό από τους πολίτες, αντίστοιχο όπως λέει με αυτόν που επέδειξαν στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.... Λες και ξεχάσαμε τους τραμπουκισμούς των εκλεκτών και φίλων του εναντίον μας στον παρελθόν.

Τα επίχειρα των επιλογών σας θα τα εισπράξετε μέχρι κεραίας, κ. Μηταράκη.

Επίσης, θα σας συνιστούσα κ. Μηταράκη να είστε προσεκτικός στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, διότι όλα τα δημόσια πρόσωπα ελέγχονται κάποτε από τα συντεταγμένα όργανα του κράτους.

Την ίδια ώρα η ΒΙΑΛ παραμένει με τετραπλάσιο αριθμό ανθρώπων απ’ ότι την παραλάβετε, ενώ οι γιατροί για τις δομές Covid 19 εξαφανίστηκαν μετά την εξαπάτησή τους και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα δείτε άλλους.

Σε ό,τι μας αφορά, χθες 2/9 κατέθεσα μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τον κ. Μηταράκη ερώτηση σχετικά με τη μη καταβολή αποζημιώσεων των περιοίκων της ΒΙΑΛ, άλλη μια έκφραση περιφρόνησης και απαξίωσης, στην ουσία, αυτών εκ μέρους σας.

Και κάτι τελευταίο: μήπως κ. Μηταράκη θεωρείτε υποχρέωσή σας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πλακιωτάκη, αλλά και αυτές του Γερμανού υφυπουργού Άμυνας περί βεβαιωμένων επαναπροωθήσεων, να ανασκευάσετε τα λεγόμενά σας περί «προπαγανδιστών ξένων χωρών», χαρακτηρισμούς που μου αποδώσατε όταν σας ζητούσα σχετικές εξηγήσεις στη Βουλή;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ