14.6.2019 11:41

Α. Μιχαηλίδης: «Με σοβαρότητα και σχέδιο η αναβάθμιση του αεροδρομίου»

«Οι εξελίξεις ξεμπροστιάζουν τη Ν.Δ. και τον απερχόμενο βουλευτή της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπ. Βουλευτής

Τα βέλη του σε Ν.Δ. και Νότη Μηταράκη εξαπολύει μέσα από ανακοίνωσή του ο Υποψήφιος Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης με αφορμή τις εξελίξεις στο αεροδρόμιο της Χίου.

Αναφερόμενος στη χθεσινή σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων, σημείωσε ότι το έργο προχωρά με σχέδιο και σοβαρότητα, προσθέτοντας ότι οι εξελίξεις ξεμπροστιάζουν τόσο τη Ν.Δ. όσο και τον Νότη Μηταράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρέα Μιχαηλίδη

Συντεταγμένα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με το Δήμο Χίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προχωράει το έργο της επέκτασης και αναβάθμισης του αεροδρομίου Χίου. Τόσο η μελέτη μετατόπισης της παραλιακής όσο και η τελική μελέτη του συνολικού έργου, που έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο από το Υπουργείο, βρίσκονται στη φάση της εκπόνησης.

Η χθεσινή σύσκεψη των υπηρεσιακών παραγόντων - η οποία από μόνη της πιστοποιεί τη σοβαρότητα της υλοποίησης του έργου από τους έχοντες αρμοδιότητα, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες - ανέδειξε το εξαιρετικά σημαντικό νέο ότι έχει δεσμευθεί ποσό συνολικά 18 εκατομμυρίων, μέσω του ΕΣΠΑ, για την ολοκλήρωση του έργου.

Η εξέλιξη αυτή ξεμπροστιάζει τη ΝΔ και τον απερχόμενο βουλευτή της, ο οποίος μόλις προ δύο ημερών έσπευσε να απαξιώσει πάλι τη σημασία της υλοποίησης του έργου και να ισχυριστεί, κατάφωρα ψευδόμενος, ότι  «δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα» τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Προφανώς δυσκολεύονται να αποδεχθούν το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική δύναμη που δεν διατύπωσεφαραωνικούς σχεδιασμούς για το αεροδρόμιο, είναι αυτός που υλοποιεί με σοβαρότητα ένα σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ