28.6.2018 14:39

27ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στη Χίο

Ραντεβού με την ιστορία δίνει η ΤΟ Χίου της ΚΝΕ στη  φετινή εκδήλωση, στα πλαίσια του 27ου Αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της με θέμα «Έλα μαζί μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά. Χίος 1998- Πάτρα 2018. Σταθερά στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό , για την ειρήνη και την φιλία των λαών»!

Η εκδήλωση,  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στην είσοδο της Απλωταριάς στις 19:30. Η ίδια εκδήλωση είχε γίνει ξανά στο νησί πριν από 20 χρόνια όταν η Χίος η  ΚΝΕ και το ΚΚΕ  είχαν πραγματοποιήσει  το 7ο Αντιϊμπεριαλιστικό διήμερο το 1998. Η εκδήλωση τότε ήταν  αφιερωμένη στην ελληνοτουρκική φιλία ενάντια στο μίσος και τον εθνικισμό, στον κοινό αγώνα των δυο λαών απέναντι στον κοινό εχθρό, τον ιμπεριαλισμό.

Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης θα παρουσιαστούν συνεντεύξεις από μέλη και στελέχη του Κόμματος στη Χίο, που πήραν μέρος στις τότε εκδηλώσεις. Tην κεντρική ομιλία θα κάνει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Παράλληλα θα συμμετέχει και αντιπροσωπεία της  Κομμουνιστικής Νεολαίας Τουρκίας, όπου και θα χαιρετίσουν από το βήμα. Την ομιλία θα ακολουθήσει μουσικό καλλιτεχνικό αφιέρωμα.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ