20.9.2013 11:34

«Καθαρός αέρας- είναι δική σου απόφαση»

- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Θετικά απάντησε ο Δήμος Χίου στην πρόταση του Υπ. Περιβάλλοντος για τη συμμετοχή του νησιού στην «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» που πραγματοποιείται στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής εβδομάδας Κινητικότητας 2013».

Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 21 θα απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς Αφών Ράλλη, Σκαναβή,  Δαμαλά,  Δημογεροντίας καθώς και Ευστρατίου Αργέντη- έως τη διαστάυρωση με οδούς Τσελεπή και Βαρβάκη- από 9:00 έως 13:00 ενώ οι υποδείξεις για την καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας, θα γίνονται από την Τροχαία Χίου.

 «Παρακαλούνται οι δημότες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή της δημοτικής αρχής, που στόχο έχει τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος και τη βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων- χρησιμοποιώντας εναλλακτικές μεθόδους μετακίνησης όπως πεζοί, με ποδήλατα ή μέσα μαζικής μεταφοράς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ