20.5.2013 13:22

Ημερίδα για όλους σε Κλειδού και Αγιάσματα από το Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Ο Υδάτινος Θησαυρός της Χίου» θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης στην περιοχή της Κλειδού και στην περιοχή των Ιαματικών Πηγών Αγιασμάτων Χίου, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου  2013  (ΏΡΕΣ  16.30 – 21.00 ΚΑΙ 09.00- 19.00).

Το Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου θα καλύψει από το Τ.Δ.Υ. του, όπως προβλέπεται, τα  έξοδα διεξαγωγής της ημερίδας (αφίσα, φακέλους με υλικό του σεμιναρίου – υλικό ΚΠΕ, κέρασμα μπουφέ, φαγητό κατά τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου στην περιοχή ΑΓΙΑΣΜΑΤΩΝ ΧΙΟΥ και τη μετακίνηση των επιμορφούμενων προς  και από το πεδίο του σεμιναρίου  Κ.Π.Ε. – ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣΜΑΤΩΝ ΧΙΟΥ  – Κ.Π.Ε. Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται ο αριθμός των 50 ατόμων, η επιλογή των οποίων θα γίνει με την τήρηση αυστηρής σειράς προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται στο ΚΠΕ Ομηρούπολης ( ΤΗΛ – ΦΑΧ 2271094478 ΚΑΙ 6973039587) και ηλεκτρονικά στο mail@kpe-chiou.chi.sch.gr μέχρι Παρασκευή 31 Μαϊου. Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ