2.10.2014 16:58

Εκδηλώσεις του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης

Στα πλαίσια της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, χαιρετίζει την  καθιέρωση από το Υ.ΠΑΙ.Θ. του θεσμού της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» και συμμετέχει σε αυτή για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχοντας  προγραμματίσει τις ακόλουθες δράσεις :   

  Α) 6 – 10/10/14 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 09.00 – 19.00.

Άνοιγμα του Κ.Π.Ε. προς την εκπαίδευση και την κοινωνία με  την υποδοχή ομάδων (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, φορείς, Σύλλογοι, απλοί πολίτες κ.λ.π.), με σκοπό τη γνωριμία με το Κ.Π.Ε. και τις δραστηριότητες του. ( Χώρος, σκοπός, προγράμματα, δράσεις κ.λ.π.).

Η παραπάνω δραστηριότητα, θα γίνεται ανά 2 ώρες με ομάδες των 30 ατόμων και θα υπάρχει και μικρή ανάπτυξη βιωματικών δράσεων από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης, στο Δάσος της Κλειδούς

             Β) Δευτέρα 06/10/14 ΚΑΙ ΩΡΕΣ  09.00 – 13.00

Ημερίδα δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων με θέμα: « Περιβάλλον – Υγεία – Πολιτισμός». Το ημιφυσικό οικοσύστημα του Κάμπου και η επίδρασή του στη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου . Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με  το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χίου της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή».

Γ) Πέμπτη  09/10/14 ( Πρωί) ΚΑΙ ΩΡΕΣ 11.30  - 13.30

 Ημερίδα Διευθυντών και εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Α/βαθμιας Εκπ/σης για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση,  που διοργανώνεται σε συνεργασία με  το γραφείο Σ.Δ. της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Χίου.

            Δ) Πέμπτη 09/10/14 ΚΑΙ ΩΡΕΣ  17.00 – 21.00

Ημερίδα δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων με θέμα: « ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ». Παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης για το περιαστικό δάσος της Κλειδούς – δράσεις. Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το συμβουλευτικό σταθμό των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

             Ε) Παρασκευή  10/10/14 ( Πρωί) ΚΑΙ ΩΡΕΣ 11.30  - 13.30

 Ημερίδα Διευθυντών και εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση,  που διοργανώνεται σε συνεργασία με  το γραφείο Σ.Δ. της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Χίου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ