Περιβάλλον

14/5/13 17:14

τελ. ενημ.: 14/5/13 17:14

Αρχίζουν οι αντιπυρικοί καθαρισμοί

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι εθελοντές αναλαμβάνουν τις πρώτες πρωτοβουλίες για την οργάνωση δράσεων πρόληψης των πυρκαγιών.

Οι ομάδες και οι φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας και εθελοντισμού του δήμου Χίου Αθηνάς Θλιβίτου και έδωσαν το παρόν στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο δημοτικό κατάστημα των Αμάδων αποφάσισαν να αρχίσουν τους καθαρισμούς από την αποψίλωση των οικοπέδων στην ανατολική περιοχή του χωριού.

 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία με την κωδική ονομασία  Δεύτερη Δράση Αλληλεγγύης για  Αντιπυρική Προστασία. πρέπει να είναι στις 09:00 της Κυριακής 19 Μαΐου  στη Δασκαλόπετρα για ομαδική μετακίνηση στις Αμάδες.

Τις προτάσεις τους κατέθεσαν στη συνάντηση ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμάδων, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Καρδαμύλων, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της Ομάδας Όμικρον, της Ομάδας Ιωνίας, του δικτύου Α.Μ.Α.Δ.Ε.Σ και κάτοικοι του οικισμού.

Σχόλια άρθρου: 0