19.9.2012 9:32

Το τέλος ενός ανόητου και άσκοπου διαπληκτισμού

 
Βρήκε λοιπόν και η κυρία Μαρινάκη που δεν με γνωρίζει αλλά που την γνωρίζω εγώ, βγήκαν και οι πως τις λένε πως τις λένε η κ. Αγάπη Βούλγαρη, η Νίτσα Χαλδαίου και Μάρω Τουρνή, θιγόμενες γιατί προσέβαλα τα φιλανθρωπικά  τους αισθήματα. Συγνώμη ζητώ αν προσέβαλα τα φιλανθρωπικά τους  αισθήματα (που δεν τα προσέβαλα) και αν έθιξα  το θεάρεστο έργο τους (που δεν το έθιξα). Διερωτώμαι όμως ποιος τους έγραψε τα γραπτά τους  και βρήκαν  «φλεγόμενες ωσάν βάτοι από ιεράν αγανάκτησην και  κακαρίζουσες υπερφιάλως δίκην ορνίθων» που μόλις έκαναν τα αυγά τους.
Σας επαναλαμβάνω ότι σας αγνοώ. Δε θα συμμετέχω στη φαιδρή εικόνα που συνθέτουν στις γειτονιές οι κυράδες όταν στέκονται μπροστά  σε αντικριστές πόρτες και ανταλλάσουν κακούς χαρακτηρισμούς. Ο ανεμιστήρας που χρησιμοποιείται για να πετάξετε τη λάσπη σας είναι πολύ φθηνός, το δέρμα μου είναι καθαρό και η λάσπη δεν κολλά. Εξακολουθώ να αποκαλώ το γηροκομείο Καρδαμύλων όπως και τα περισσότερα  γηροκομεία με τις «κολλημένες» ψυχές και τα μυαλά- τάφους για ζωντανούς».
Σας επαναλαμβάνω ότι με καθιστούν παγερά αδιάφορο οι  εμπαθέστατοι, χαρακτηρισμοί  όταν προέρχονται από εσάς γι’ αυτό δεν επανέρχομαι. Να προσέχετε μόνο να μη μεταλλάξετε τους κακούς χαρακτηρισμούς σας σε ύβρεις, γιατί το ηθικό και οικονομικό κόστος από τις συνέπειες του νόμου θα είναι πάρα πολύ βαρύ. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ