Άποψη

10/11/17 11:09

τελ. ενημ.: 10/11/17 11:09

Τα εκατομμύρια ευρώ δεν είναι μαρουλόφυλλα…

Η στήλη ασχολήθηκε και ζυμώθηκε ενεργά κατά βάση με την ιδιωτική δραστηριότητα, σε μελέτες και κατασκευές οικοδομικών έργων.

Διαχρονικά αντιμετώπισε μόνη ή με συνεργασίες λοιπών συναδέλφων μηχανικών τα καθημερινά προβλήματα του γραφείου και του εργοταξίου της οικοδομής.

Δημιούργησε σημαντικά πράγματα που πέρασαν στους συναδέλφους με την αποδοχή τους, δεν απέφευγε λάθη για τα οποία πλήρωσε και τέλος άφησε θετική αύρα για τους επόμενους με δεδομένο τον αυτοσεβασμό που έδειξε στην ποιότητα των δημιουργημάτων της.

Τα προηγούμενα γράφονται απέναντι σε προχθεσινό σημείωμα του Ν. Κατσαράκη για την ανάγκη πραγματοποίησης γενικών επισκευών κόστους 1 εκατομμυρίου ευρώ στο πρώην ξενοδοχείο «Απόλλων», στο Φρούριο, που ανακαινίσθηκε εκ βάθρων πριν 10 χρόνια από τον Δήμο Χίου.

Χωρίς καμία δόση εκδίκησης (που δεν υπάρχει), δεν θα πρέπει με πρωτοβουλία του κ. δημάρχου να ερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα; Δηλαδή με λίγα λόγια να μάθουμε όλοι, τι και ποιος έφταιξαν (αν έφταιξαν) απέναντι σε ένα αποτέλεσμα που δεν τιμά όσους και όποιους ασχολήθηκαν, από τους τεχνικούς του Δήμου και τους εργολήπτες;

Η δημοτική αρχή φυσικά και δεν έχει ευθύνη για αυτό, μιας και πραγματοποιήθηκε από προκάτοχο της, αλλά αν δεν το ερευνήσει και το κουκουλώσει (όπως λέγεται στην πιάτσα) θα έχει μεγαλύτερη κι από την προηγούμενη δημοτική αρχή (προ δεκαετίας), γιατί τα εκατομμύρια ευρώ δεν είναι μαρουλόφυλλα… αλλά προέρχονται από τον ιδρώτα των δημοτών. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση