7.1.2015 11:20

ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής στην Χίο!!

Σήμερα ένας αγώνας διάρκειας περνά στην πιο κρίσιμη του φάση. Με μια και μοναδική προσδοκία , με έναν και μοναδικό στόχο: Στις 26 Γενάρη να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα για την κοινωνία, για να περάσει ο λαός και οι ανάγκες του στο προσκήνιο. Να αρχίσει η Ιστορία να γράφεται και  να σταματήσει να υπαγορεύεται.

Στη Χίο της ναυτοσύνης αλλά και της εγκατάλειψης, του  καμένου τοπίου, καταθέτει  ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα την πρόταση της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει τα αδιέξοδα, το ψηφοδέλτιο που πρέπει να φτάσει σε κάθε σπίτι και σε κάθε ψηφοφόρο και να καταλήξει στη κάλπη.

Η προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να  είναι μόνο των 4 συμπολιτών μας που δεχτήκαν   να σηκώσουν  το βάρος του προεκλογικού αγώνα. Δεν μπορεί να είναι προσπάθεια μόνο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να είναι κοινή προσπάθεια όλων των πολιτών που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου και ταυτόχρονα ελπίζουν. Αυτή η κοινή προσπάθεια είναι αναγκαία όχι μόνο για τις εκλογές , αλλά και για την υλοποίηση του προγράμματος της αυριανής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους Χιώτες μέχρι τώρα τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-Νεα Δημοκρατία) μας θεωρούσαν δεδομένους.  Ήρθε η ώρα να τους διαψεύσουμε!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ