13.11.2012 10:14

Το στριβείν δια του αρραβώνος και ο λαϊκισμός δεν ωφελεί τον τόπο μας.

Απογοήτευση αλλά όχι  έκπληξη , μας  προκάλεσε η ανακοίνωση  της  Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με δηλώσεις μου για την εφαρμογή της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βροντάδο,
Δυστυχώς στην προσπάθεια της να χρησιμοποιήσει  την  προσφιλή τακτική του λαϊκισμού, η ΛΑΣ , αναιρεί ακόμη και την θέση   της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας ( ομογάλακτης  δημοτικής  παράταξης και μάλιστα με τον ίδιο επικεφαλής )  που συμφώνησε και μάλιστα δις  στο Δημοτικού Συμβούλιο Ομηρούπολης ( οι αποφάσεις αυτές είναι σ την διάθεση του καθενός)  , αποδεχόμενη την μελέτη  για το συγκριμένο έργο.
Όλοι ξέρουμε ότι κάθε εφαρμογή ενός νέου σχεδιασμού,  μπορεί να προκαλέσει  κάποιες αντιδράσεις ενώ  πιθανά να αποκαλύπτει και δυσλειτουργίες στην εφαρμογή του και για τον λόγο αυτό δηλώσαμε ότι θα επανεξετάσουμε σημεία που  δυσκολεύουν τους δημότες μας, προσπαθώντας από κοινού να βρούμε λύση.
Θα ήταν πολύ χρησιμότερο για τον τόπο μας, να συνεργαζόμαστε όλοι προκειμένου να επιλύουμε προβλήματα και όχι να στρουθοκαμηλίζουμε κάθε φορά που υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις, καλοπιάνοντας τους δημότες  και λειτουργώντας  καθαρά ψηφοθηρικά. Άλλωστε η τακτική αυτή δεν έχει  αποφέρει ούτε αυτό στην ΛΑΣ, όποτε καλό θα ήταν να βοηθήσει το έργο μας.
Τέλος πρέπει να γίνει σαφές ότι από την στιγμή που έγινε αποδεκτή ακόμη από τη Αγωνιστική Πρωτοβουλία    η αποδοχή της μελέτης , ομόφωνα,  είναι τουλάχιστον άκαιρο, να  καταθέτει τώρα την αντίδραση της . 
Επαναλαμβάνουμε ότι  είμαστε πρόθυμοι να  επανεξετάσουμε κάποιες   δυσλειτουργίες    που πιθανά να προκύψουν  κατά την εφαρμογή,   αλλά  επί της αρχής το έργο  πρέπει να  εφαρμοστεί μιας και  αποτελεί χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας καθώς  θα ανακουφίσει τον Βροντάδο,   αποσυμφοριζοντας τους δρόμους και καθιστώντας τους ασφαλείς τόσο για πεζούς όσο και για οχήματα.
                
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ