Άποψη

9/7/15 17:43

τελ. ενημ.: 9/7/15 17:43

Στους δύσκολους καιρούς, οι ηγέτες αναδεικνύονται…

Με αφορμή όσα συμβαίνουν  εντός και εκτός και αφορούν τα εκρεμμή  ή λιμνάζοντα έργα του τρέχοντος ΕΣΠΑ ή του επόμενου 2014-2020 η στήλη προτρέπει τους κ.κ. Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη, να κινητοποιήσουν τεχνικές υπηρεσίες, δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο, για να προωθήσουν  (μόλις λήξει η αναμπουμπούλα), έργα που έχει ανάγκη ο τόπος, όπως:

Ο βελτιωμένος περιφερειακός της πόλης στα Λειβάδεια, οι κυκλοφοριακές προτάσεις- διατάξεις, στο νοσοκομείο και το αεροδρόμιο καθώς και η αναβάθμιση και συμπλήρωση του παραλιακού από Τάγμα μέχρι Δασκαλόπτερα , για να πάψει  η συνέχιση των 146 τραυματισμών!! και 12!! Θανάτων που γνωστοποίησε η Τροχαία Χίου για το διάστημα 2007-2014.

Κανείς δε δικαιούται από θέσεις ευθύνης να επικαλείται τις τρέχουσες δυσλειτουργίες του ΕΣΠΑ για να μην ασκεί δημιουργική πολιτική, που πρέπει να έχει σκοπό και στόχο την εύκολη απεμπλοκή από το Συμβούλιο της Επικράτειας του τελευταίου τμήματος του περιφερειακού δρόμου και όλων   των άλλων έργων που προαναφέρθηκαν , ιδιαίτερα όταν έχει πλήρη πληροφόρηση ότι εκτός από τον δρόμο του αεροδρομίου, όλα τα αλλά αφορούν το Δήμο Χίου και το έργο στο Νοσοκομείο, το ίδιο και το s/m Βερόπουλου.

Τα πρόβλημα και οι λύσεις τους, αναδεικνύουν ηγέτες, η διαιώνιση τους, τους θέτει στον κάλαθο της ιστορίας. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση