Άποψη

14/2/18 15:13

τελ. ενημ.: 14/2/18 15:13

Σήμερα για μας ήρθε η δικαίωση

Μετά από τη δεκαετή καρτερική αναμονή, σήμερα ήρθε η δικαίωση δια στόματος δικαιοσύνης.

Νιώθω την ανάγκη δημόσιας κατάθεσης συναισθημάτων και ευχαριστίας για το αποτέλεσμα της όλης ταλαιπωρίας και της δικαίωσης. Μιας δικαίωσης που στηρίχθηκε σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  1. Η πραγματικότητα των πρωτοβουλιών.
  2. Η δικανική ικανότητα των συνηγόρων και ιδιαίτερα για την περίπτωση μου, το δικηγορικό γραφείο της κ. Μαρίας Γιαννάρα, η οποία κατάφερε να ανασύρει πεπραγμένα και πρωτοβουλίες προ 20ετίας και να αποδείξει ότι αυτό που έλαμπε στο βάθος δεν ήταν strass ή faux bijou, αλλά το τελικό προϊόν στο χωνευτήρι της τοπικής αυτοδιοίκησης με τελικό αποδέκτη και ωφελούμενο τον δημότη.
  3. Το ρεσιτάλ των μαρτύρων υπεράσπισης, ιδιαίτερα η κατάθεση πολιτικού και προσωπικού ήθους των πολιτικών αντιπάλων Αριστείδη Ζαννίκου- Αγαπητού Βασιλάκη- Ιωάννη Μαλαφή- Γεωργίου Κούνουπα. Ήταν απόσταγμα ήθους πολιτικών προσωπικοτήτων της αυτοδιοίκησης του νησιού μας. Επιβεβαίωσαν ότι ο θόρυβος που ακουγόταν μέχρι την πόλη της Χίου, κατά την Γιάφκα των Δημοτικών Συμβουλίων ήταν αποτέλεσμα παραγωγικού έργου και συνθέσεων και ουδεμία σχέση είχε με προσωπικό ενδιαφέρον.
  4. Τα ευήκοα ώτα της σύνθεσης του δικαστηρίου, τα οποία απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι όταν υπάρχει δίκαιο, η δικαιοσύνη θα το αποδώσει. Και το σπουδαιότερο όλων, ότι ο Έλληνας πολίτης πρέπει να θυμάται ότι η δικαιοσύνη είναι ο προστάτης του αδύνατου, ειδικά όταν η αδυναμία είναι και προέρχεται από συκοφαντία.

Υπάρχει ακόμη ελπίδα, άρα υπάρχει και μέλλον του τόπου αυτού.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση