Άποψη

29/5/19 13:17

τελ. ενημ.: 29/5/19 13:20

Σημαντικό κεφάλαιο για τη Χίο ο Κώστας Τριαντάφυλλος. Αξίζει να ψηφιστεί.

Θέλω καταρχήν να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και τα επιτελεία τους για την εντιμότητα και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν. Αναμένω από όλους να συνεργαστούν προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο άρθρο αυτό θα αναφερθώ ιδιαιτέρως στο μαθητή και φίλο μου Κώστα Τριαντάφυλλο.

Με τον Κώστα συναντηθήκαμε για πρώτη φορά το 1993 στο Λύκειο Κάμπου. Ήταν άριστος μαθητής με σπουδαίες επιδόσεις στα Μαθηματικά, παρά την κατοπινή του επιστημονική πορεία στο Νομικό κλάδο. Ήταν φιλότιμος, ευγενής, αγωνιστής, τίμιος. Εφάρμοσε στην πράξη τις αρχές που πήρε από την οικογένειά του.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής στην Αθήνα σε θέματα Κράτους και Δημόσιας Πολιτικής και είχε έντονη δραστηριότητα σε Ευρωπαϊκές οργανώσεις νεολαίας. Υπήρξε εκπρόσωπος της χώρας μας σε διάφορες συναντήσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η επαγγελματική δραστηριοποίησή του στο χώρο της δικηγορίας ήταν και είναι  απολύτως επιτυχημένη, όπως επιτυχημένη υπήρξε και η ενασχόλησή του με τα κοινά με την ιδιότητα του βουλευτή Χίου.

Θεωρώ ότι ο Κώστας αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας, το οποίο δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλευτο. Η επιστημονική, επαγγελματική και πολιτική του σταδιοδρομία αποτελούν την πλέον αξιόπιστη εγγύηση για το έργο που πρόκειται να προσφέρει. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.

Προτείνω, λοιπόν, στους συνδημότες μου να τον υπερψηφίσουν την Κυριακή 2 Ιουνίου έτσι, ώστε το βράδυ της Κυριακής να είναι ο νέος Δήμαρχος Χίου.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση