17.3.2017 12:55

Ροζ Πάνθηρας

Κάθε πρόθεση της σημερινής κυβέρνησης να προκαλέσει αλλαγές σε θεσμικά επίπεδα του κράτους μοιάζει ή και ξεπερνά σε γκάφα και ελαφρότητα ακόμη και τις σκηνές του «Ροζ Πάνθηρα», όπου ο Πίτερ Σέλερς ναι μεν προσπαθεί, ωστόσο κάθε του ενέργεια οδηγεί αναπόφευκτα στην καταστροφή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκείται στην οικονομική ζημιά που έχει προκαλέσει, στην καταβαράθρωση οιασδήποτε πρωτοβουλίας έχει πάρει μέχρι σήμερα αλλά προχωρά ακόμη παραπέρα σχεδιάζοντας αλλαγές στον Α’ και Β΄ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αν ήταν απλά πρόθεσή της κυβέρνησης να διορθώσει κάποια ζητήματα στα οποία ο «Καλλικράτης» εμφανώς υστερεί, θα μπορούσε με πέντε κινήσεις να τα έχει αποκαταστήσει, διατηρώντας τουλάχιστον την βάση του αυτοδιοικητικού οικοδομήματος. Δεν τους φτάνει όμως αυτό. Επιδιώκουν μέσα από 450 σελίδες προσχέδιο να δημιουργήσουν σύστημα «ΣΥΡΙΖΑ», όμοιας ή και παρόμοιας αποτελεσματικότητας με τον Ε.Φ.Κ.Α., το «Ελληνικό», το ΤΑΙΠΕΔ, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις αλλαγές στην Παιδεία, στο φορολογικό, που γνωρίζουμε τι κατάληξη είχαν στις τσέπες των φορολογουμένων, στην ανάπτυξη της χώρας και στην όποια προοπτική μας απέμεινε.

Ο Πίτερ Σέλερς μας χάρισε απαράμιλλες κωμικές σκηνές πηγαίου χιούμορ στον Ροζ Πάνθηρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας χαρίζει ανεπανάληπτες κωμικές σκηνές αποσάθρωσης του κράτους, με τις οποίες δυστυχώς κλαίμε...   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ