14.1.2015 10:17

«Ρεβανσισμός σε όλο του το Μεγαλείο»

Ταλαίπωρε πολίτη του ανάδελφου λαού της Ελλάδας πάνε πέντε χρόνια τώρα και δυστυχώς συγκεκριμένοι ανεγκέφαλοι και «Ρεβανσιστές» πολιτικοί δεν σε βοηθούν να αναπνεύσεις να ξεπεράσεις τα τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία σου δημιουργούν «νεύρο - ψυχολογικά σύνδρομα» !

Αλήθεια τι λύση να δώσει στα πολιτικό-οικονομικά μας προβλήματα, ένα κόμμα με έναν αρχηγό που στήριξε και στηρίζει την ύπαρξή του σε πολύ προσωπικές διαφορές και διαφωνίες προσώπων.  

Πώς να πιστέψω έναν αρχηγό που προτείνει στα παιδιά του να απαρνηθούν τους ηλικιωμένους γονείς τους και να τους κλειδώσουν στα σπίτια τους την ημέρα των εκλογών, για να παίξουν το παιχνίδι το δικό του.

Πώς να δεχθώ έναν Αρχηγό που με τόση «καλοσύνη» δείχνει σε ένα μικρό  παιδάκι τον «Μικρό Αλέξη» πώς να παίξει το τραινάκι του για να μην εκτροχιασθεί .Για φαντασθείτε τι έπαρση τον διακατέχει που αμφισβητεί έναν άλλο αρχηγό που στο κάτω-κάτω  τον αποδέχεται το 30% των ψηφοφόρων.     

Πώς να πιστέψω έναν άλλο αρχηγό που θέλει να πάρει «εκδίκηση» από όλους και για όλα και δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι διαχρονικά το δικό του “DNA” μας έφερε στο σήμερα.

Πώς να πιστέψω αυτόν τον αρχηγό με τους συνοδοιπόρους του που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ότι αν στεκόμαστε ακόμη όρθιοι το οφείλουμε αν μη τι άλλο στην «οξυδέρκεια» τουλάχιστον ενός Στελέχους του χώρου τους.

Με λίγα λόγια πώς να πιστέψουμε σε αρχηγούς που στηρίζουν την δική τους Ανικανότητα, στην Ματαιοδοξία στον Ρεβανσισμό στο «Τζάκι» και ότι άλλο ευτελές επιχείρημα.

Ας προσέξουμε λοιπόν που θα πάει η Τρίτη εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης. Είναι ίσως το ποιο σοβαρό πρόβλημα που θα πρέπει να απασχολήσει έναν σοβαρό ψηφοφόρο που για τους λόγους του δεν θέλει να ψηφίσει κανένα μεγάλο κόμμα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ