8.5.2017 10:24

Που ζείτε;

Αδυνατώ χρόνια να αντιληφθώ πως μπορούν υπηρεσιακοί παράγοντες να λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου που οι ίδιοι και τα παιδιά τους ζουν και μεγαλώνουν, ανακαλύπτοντας κάθε φορά ευφάνταστες προφάσεις προκειμένου να δυσκολέψουν κάθε νέα πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται.

Πρόκειται για ανθρώπους που προτάσσουν τον άναρχο γραφειοκρατισμό, τον παραλογισμό και την στρέβλωση, αρκεί να προκαλέσουν καταστάσεις μέσα από τις οποίες δικαιολογούν τον ρόλο των υπηρεσιών τους και φυσικά και μέρος μιας ματαιοδοξίας που τους θέλει «φύλακες» του νόμου...

Το μόνο που δεν αντιλαμβάνονται (;) είναι πως έχουν καταφέρει να απαξιωθούν ή προσπαθούν με κάθε τρόπο να το πετύχουν, στα μάτια της κοινωνίας, σε μια εποχή που το νησί έχει ανάγκη από ευρύτερες συμμαχίες και φυσικά έχει ανάγκη και την δική τους θετική υπηρεσιακή συμβολή.

Νομίζουν δε ότι με τον τρόπο που λειτουργούν προασπίζονται το δημόσιο συμφέρον, ενώ αποδεδειγμένα με την μόνιμη άρνησή τους και την γραφειοκρατική τους μιζέρια, ωθούν πολίτες και πολιτικό προσωπικό στο να παρέρχονται απίστευτων μεθόδων για να τους παρακάμψουν, κοινώς: να αδιαφορήσουν για τις συμβουλές τους.

Πόσο μικροί και ασήμαντοι όμως μπορούν να γίνουν;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η νέα πέργκολα του Τελωνείου μαθαίνω, εμποδίζει τη θέα του Κάστρου δήλωσε μία Υπηρεσία και ζήτησε αλλαγές!!!!

Οι σκηνές των προσφύγων, τα τσαντίρια, τα κοντέϊνερ, τα απλωμένα βρακιά και η απάνθρωπες συνθήκες στη Σούδα προφανώς την αναδεικνύουν πολύ καλύτερα... Έτσι δεν είναι;  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ