26.9.2020 18:30

Πλήρης μυστικοπάθεια για το έργο της παράκαμψης του Χαλκειούς

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει έντονα μια μυστικοπάθεια σε όλη την υπόθεση της χάραξης του περιφερειακού δρόμου του Χαλκειους.

Έχουν γίνει άπειρες προσπάθειες από δικής μου πλευράς ως Περιφερειακος Σύμβουλος αλλά και ως Αντιπροεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, για να μπορέσω να πάρω αντίγραφα από τον φάκελο εδώ στην Χίο.

Συνέχεια το αποφεύγουν με τον τρόπο τους. Μάλιστα στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο το ανέφερα «για καταγραφή στα πρακτικά» ότι αποφεύγουν να μου δώσουν τον φάκελο για κάποιο δικό τους λόγο, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μου.

Τους μετέφερα τον προβληματισμό μου, και ανέφερα ότι μη δίνοντας τα έγγραφα, ούτε υγιής αντιπολιτεύση μπορεί να γίνει αλλά ούτε και αποτέλεσμα συλλογικό μπορεί να επιτευχθεί. Παραβρέθηκα «ακάλεστος» από την Περιφέρεια, στην χθεσινή συνάντηση στο Χαλκειος παρουσία του Περιφερειάρχη. Εκεί ήταν παρευρέθηκαν οι θιγόμενοι, ο Περιφεριάρχης όπως και όλοι οι σύμβουλοι των δυο παρατάξεων του.

Ομολογώ μόνο στα χέρια που δεν πιάστηκαν οι Σύμβουλοι μεταξύ τους. Μεταξύ των κάτοικων πάντως δημιούργηθηκαν έντονες λογομαχίες και παρ ολίγον ξυλοδαρμοί. Οι περισσότεροι κάτοικοι φάνηκε να ηταν ενάντια και άλλοι να επιθυμούν την άμεση κατασκευή του έργου.

Πραγματικά δεν κατάλαβα τον λόγο της συνάντησης με τους κατοίκους από πλευράς Περιφεριάρχη από την στιγμή που και ο ίδιος έδειχνε αμήχανος και αναποφάσιστος πάνω στο θέμα. Απόλαυσα ομως ένα καλοστημένο θέατρο χωρίς νόημα και χωρίς ουσιαστικά τελική απόφαση.

Στην επιτόπια, αμέσως μετά συνάντηση, με τους όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους ομολόγησε ότι θα χρειαστεί την γνώμη του Δήμου Χίου. Δυστυχώς ο τόπος μας θα υποφέρει βλέποντας ότι ο συνδυασμός του κυρίου Μουτζούρη στην Χίο δεν μπορεί να εχει κοίνη γραμμή.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ