25.4.2019 16:25

Φτάνει πια...! Όχι άλλα θανατηφόρα στο Καστέλο

Φτάνει πια, δεν πάει άλλο, δυστυχώς ανήμερα Μεγάλης Πέμπτης θρηνούμε ακόμη ένα θύμα στην άσφαλτο, του 7ου κατά σειρά θανατηφόρου τροχαίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στο Καστέλο σε μία απόσταση 50~70 μέτρων, και το 4ο θανατηφόρο στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο Σύλλογος μας "Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας" έχει προβεί επανειλημμένα σε διαμαρτυρίες προς τον Δήμο Χίου για να παρθούν μέτρα ασφαλείας για την μείωση ταχύτητας στο συγκεκριμένο κομμάτι της οδού Έλενας Βενιζέλου.

Μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο έχουμε θρηνήσει 2 ανθρώπους.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να θορυβηθούν οι αρχές και να πάρουν μέτρα.

Είχαμε κάνει από παλιά αίτημα στον δήμο για την επικυνδυνότητα του δρόμου και μάλιστα η τελευταία συνάντηση ήταν μετά το περσινό θανατηφόρο τροχαίο,και μας ενημέρωσαν ότι έχει γίνει μελέτη που θα προβλέπει κατασκευή νησίδων από το Τάγμα(Άγιος Ιωάννης) μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και θα συνεχιστούν οι νησίδες μέχρι και το νοσοκομείο για να μειώνουν ταχύτητα από και προς το Βροντάδο.

Και εκτός από τα προαναφερθέντα θανατηφόρα τροχαία έχουμε και πάρα πολλά τροχαία ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές,να σας πω μόνο ότι είχα 3 "επισκέψεις¨στην αυλή του σπιτιού μου και ευτυχώς όλες μόνο με υλικές ζημιές, και φυσικά αυτό έχει συμβεί και σε άλλα γειτονικά σπίτια,ένα αυτοκίνητο μάλιστα έφθασε μέχρι το σαλόνι του γείτονα.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στο ¨κροσάρισμα¨ του δρόμου από ηλικιωμένους και παιδιά λόγω της πυκνής κίνησης οχημάτων και δικύκλων εμπρός από την Αγία Παρασκευή που είναι η στάση λεωφορείων με κατεύθυνση προς Βροντάδο.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής εσείς που είσαστε υπεύθυνοι για να παρθούν-πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα μέτρα-έργα έπρεπε ήδη να είχατε ξεκινήσει από εχθές, τι περιμένετε να γίνει το Καστέλο ομαδικός τάφος συνανθρώπων μας από τροχαία ατυχήματα!!!!

 

Στέλιος Κουμπιάς

Μέλος "Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας"

Κάτοικος Αγίας Παρασκευής, Καστέλο

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ