24.1.2014 10:37

Πάρε τη στο γάμο σου…

Ζούμε στιγμές εποποιίας, απλά δεν τις έχουμε αντιληφθεί πλήρως. Ο Δήμος και οι εποπτευόμενοι του φορείς ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να πάρουν κόσμο για να βγάλει τη δουλειά τους, άλλοι λένε ψηφοφόρους για να επανεκλέξουν τη δημοτική αρχή, ας δεχτούμε ότι ταυτίζονται αυτά τα δυο.

Τον εντοπίζει στην παντρειά με μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, την «ΑΚΜΗ», αγνώστων λοιπών στοιχείων, πέρα από ότι νομίμως εκπροσωπείται από κάποιον κ. Μήτσουρα. Κι όταν η δημοτική αρχή αναστέλλει τη λήψη απόφασης της, όπως έχει κάθε δικαίωμα, ή η δημοτικοί σύμβουλοι εκφράσουν άλλη γνώμη, περιχύνονται από «κολακευτικά σχόλια», δημοσιευμένα σε συγκεκριμένο τοπικό site, μάλλον κάπου εφαπτόμενο με το νόμιμο εκπρόσωπο της Συνεταιριστικής.

Τολμά η δημοτική αρχή να αποσύρει τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης; «Δεν αντέχει στις πιέσεις των εξασφαλισμένων δημοτικών υπαλλήλων της και κινείται στη λογική ιδιοτελών εξυπηρετήσεων των αντιδημάρχων της!» Ναι, όπως το διαβάσατε το αναφέρει η Επιχείρηση επειδή έχασε τη δουλίτσα.

Τολμά ο Παν. Στεφάνου να πει δεν γνώριζα; Πάρε να ‘χεις τέσσερα ερωτήματα από τη chiospress,  με μπόλικα υπονοούμενα για homework το βράδυ…

Σταγόνα στον ωκεανό, εννοείται, οι απειλές κατά δημοτικών παρατάξεων, εκπροσώπων φορέων και δημοσιογράφων, όταν εδώ πεντακάθαρα η εφαπτόμενη Επιχείρηση βάλλει κατά του ίδιου του δημάρχου, χαρακτηρίζοντας ως «ανεδαφικά» όσα είπε για να αιτιολογήσει την απόσυρση της Προγραμματικής Σύμβασης.

Ο μόνος πρωτοπόρος σ’ αυτό το Δήμο, σύμφωνα πάντα με τη chiospress, ο Μιχ. Φυτούσης, γιατί είδε το … φως του και σύναψε Προγραμματική Σύμβαση με την «ΑΚΜΗ» με 150.000 ευρώ.

Τελικό συμπέρασμα: όποιος συμβάλλεται με την «ΑΚΜΗ» τον περιμένει μια θέση στο πάνθεον της πρωτοπορίας από τη chiospress. Όποιος τολμήσει και φέρει αντίρρηση στην καταιγίδα των συμβάσεων κινείται στη βάση ιδιοτελών εξυπηρετήσεων.

Να κάνουμε την πρόβλεψη δήμαρχε; Όσα δεν κατάφερες τόσα χρόνια, να διαλύσεις την ενότητα του συνδυασμού σου και την πολιτική σου αξιοπρέπεια, μια χαρά έχεις δώσει αέρα να στο πετύχουν κάποιοι άλλοι.

Τι άλλο θα ζήσουμε ρε παιδιά;   

ΥΓ.: Εννοείται ότι η συζήτηση για δεοντολογία είναι άνευ ουσίας. Ένα ερώτημα μόνο: τα υπόλοιπα μέλη του ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΚΜΗ» συμμερίζονται απόλυτα τη μεθοδολογία της ιστοσελίδας;

 

Οι δημοσιογράφοι του «π»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ