14.7.2017 11:34

Παραλία Αγίας Φωτιάς – Αϊ Γιάννη- Συνεργασία και επιτυχία πάνε μαζί

Η στήλη έχει αναφερθεί σε προηγούμενο σημείωμα για την αμεσότητα και το ενδιαφέρον που δείχνει ο αντιδήμαρχος Αγίου Μηνά-Καμποχώρων, Νίκος Καρασούλης, να λύσει κάθε ένα από τα προβλήματα που του παρουσιάζονται στο μεγάλο χώρο ευθύνης του.

Σήμερα θα επαινέσει την τελευταία σημαντική προσπάθεια του, να καθαρίσει το βυθό της Αγίας Φωτιάς από τις επικίνδυνες βάσεις ομπρελών του προηγούμενου καλοκαιριού που δεν απομακρύνθηκαν και τις τράβηξε η θάλασσα με τις νοτιές του χειμώνα.

Περιττό να λεχθεί ότι ήταν εν δυνάμει κίνδυνος ατυχήματος ζωής για κάποιον που δεν γνώριζε την ύπαρξη τους και τυχόν θα έκανε μια αθώα βουτιά από κανό ή βαρκάκι.

Η πιο πάνω επιτυχημένη προσπάθεια προστέθηκε στις καλαίσθητες κτιστές τούβλινες ντουζιέρες, στα επιτοίχια φώτα, στον ξύλινο διάδρομο και στην τακτοποίηση του χώρου στάθμευσης του Αϊ Γιάννη.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η παραλία Αγ. Φωτιά- Αγ. Γιάννης στη σημερινή δύσκολη συγκυρία γνωρίζει μέρες αναβάθμισης και μαζί με αυτήν όσες επιχειρήσεις αναβάθμισαν τους χώρους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Κατά συνέπεια όχι ένα αλλά πολλά μπράβο στο Νίκο Καρασούλη και στους μαγαζάτορες για τη συνεργασία τους και τις επιτυχίες τους.

Υ.Γ.: Επειδή δεν γίνεται χρήση του πρώτου πάρκινγκ που υπάρχει κατεβαίνοντας στην Αγία Φωτιά, με συνέπεια να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα στο δρόμο με κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων καλό είναι ο αντιδήμαρχος και η Τροχαία να επιμεληθούν την μεταφορά των αυτοκινήτων στον πρώτο χώρο στάθμευσης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ