Απόψεις

20/5/14 19:39

τελ. ενημ.: 20/5/14 19:39

Πάμε για άλλες πολιτικές με νέα πρόσωπα

Όπως προέβλεψε η στήλη και επιβεβαίωσε  η ισχνή τελική συγκέντρωση του κ. Δημάρχου, ο δεύτερος γύρος στο Δήμο Χίου είναι γεγονός.

Μια σύντομη ματιά στα αποτελέσματα δείχνει ότι: Ο κ. Λαμπρινούδης παρά τις πολλαπλές «μεταγραφές» που επέτυχε να έχει, έχασε πολύ μεγάλο μέρος της δύναμης του (16,21%) και μαζί μ’ αυτό και την παράσταση  νίκης που τεχνηέντος είχε καλλιεργήσει μεταξύ των ψηφοφόρων του.

Τώρα το πρόβλημα του άγχους και της αποτυχίας το έχει ο ίδιος και όσοι  εξακολουθούν  να τον στηρίζουν. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και εύκολα προβλέψιμο

Οι αφόρητες πιέσεις που ασκήθηκαν και η αβεβαιότητα  ικανοποίησης υποσχέσεων, σε συνδυασμό με την αδυναμία, ατολμία και πιθανά έλλειψη γνώσης να λύσει  διατηρούμενα προβλήματα του τόπου, έχει ήδη κλονίσει την αξιοπιστία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Οστόσο, το εκλογικό σώμα που για ΠΡΩΤΗ  φορά «τιμώρησε» τον κ. Λαμπρινούδη, περιμένει από την Πρωτοβουλία για τη Χίο και τον Μανώλη Βουρνού, συγκεκριμένο και όχι αόριστο πολιτικό λόγο, δηλ. ποιες θέσεις παίρνει απέναντι στα διατηρούμενα προβλήματα που θα διαχειριστεί.

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό, για μια νέα Δημοτική Παράταξη  και Αρχή με νεοεμφανιζόμενο επικεφαλή.

Οι ευθύνες τεράστιες, οι προσδοκίες ανάλογες, το στοίχημα για επιτυχία ενδιαφέρον.   

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση