21.5.2014 19:17

Όταν δουλεύεις διαφωνείς και εναντιώνεσαι, δεν βολεύεσαι

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας  πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε ξανά να σας εκπροσωπήσω και θεωρώ ότι πρέπει να πω μερικά πράγματα για τις επιλογές μου αλλά και για  όλους  τους «αδιάφθορους» και μέχρι πρότινος αδιάφορους συμπολίτες  μας  που διεκδικούν τη δημοτική αρχή.

 Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως νομαρχιακός σύμβουλος  ήμουν ο πρώτος που τόλμησα να εκθέσω δημόσια  τα ελαττώματα του Πολύδωρου  και στάθηκα απέναντι του  σε ό,τι διαφωνούσα. Είναι αλήθεια επίσης ότι δικαιώθηκα σε πολλά από αυτά για τα οποία διαφώνησα. Δεν μετάνιωσα   για την επιλογή μου να έρθω σε ανοιχτή ρήξη και με αρκετούς συμβούλους, διότι είχα και διατηρώ κάθε δικαίωμα να κρίνω και να κρίνομαι, όπως όλοι μας, από την παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα μας.

Το ίδιο θα πράξω εξάλλου και στο μέλλον, αν χρειαστεί.

Αυτά όμως δε στάθηκαν εμπόδιο να  με κάνουν να αποφασίσω να γυρίσω ξανά δίπλα του, γιατί η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι  ο Πολύδωρος  έχει και πολλά χαρίσματα, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με την παραγωγικότητα του ως δήμαρχος και πολιτικός.

Επέστρεψα με δική μου βούληση στον συνδυασμό γιατί διέκρινα ότι είναι ο μόνος  ικανός να ξαναπάρει το Δήμο στα χέρια του. Δηλώνω ευθαρσώς ότι, αν θεωρούσα, έστω και προς στιγμήν, ότι υπήρχε κάποιος ικανότερος  από εκείνον, θα πήγαινα με τον καλύτερο , με μοναδικό μου κίνητρο το καλό για τη Χίο μας.

Αυτή τη στιγμή που όλοι μας πήραμε το μήνυμα από τον κόσμο για τη μέχρι σήμερα πολιτική μας στάση, είμαστε έτοιμοι ξανά, με όλες μας τις ατέλειες,  να διοικήσουμε  το Δήμο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Δεν θέλω να παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου και δεν θέλω ούτε για μια στιγμή  να αδικήσω ή να αμφισβητήσω τα πατριωτικά κίνητρα των πολιτικών μας «αντιπάλων»,κατά τα άλλα πολύ σεβαστών ανθρώπων της κοινωνίας μας.

 Σκέφτομαι όμως  και εργάζομαι πάντα πρακτικά και  καταθέτω, εν κατακλείδι,  την άποψη  ότι είναι χίλιες φορές καλύτερη η επιλογή της δημοτικής αρχής Λαμπρινούδη, με τα όποια της ελαττώματα και παθογένειες, παρά η βέβαιη για πολλά  χρόνια  ακυβερνησία και απραξία σε ενδεχόμενη νίκη του «αντίπαλου» συνδυασμού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ