26.9.2013 15:10

Οι φασίστες κυνηγούν τον φασισμό

Βέβαια αυτοί είναι καλυμμένοι με την ολόσωμη κελεμπία τους  αλλά κάτω χαμηλά φαίνονται τα φασιστοποδαράκια τους.  Οσφιοκάμπτουν στους Τροϊκανούς  για να φέρουν την ύφεση,  την ανεργία την πείνα,  και τελικά την Ασιατοποίηση της χώρας με τις αυτοκτονίες για να έρθουν οι επενδυτές.   Έναν πολίτη σκότωσαν πρόσφατα οι φασίστες, πάνω από 4000 οι κρυφοφασίστες με μια δημοκρατία μαϊμού, γιατί δεν υπάρχει η κοινωνική δικαιοσύνη.  Μόνο σε ανθρώπους τρελούς και αποσταθεροποιημένους ψυχικά μπορούν να αποδοθούν οι βίαιες πράξεις των Χρυσαυγητών που εμφανίστηκαν πρόσφατα που δεν ήταν τρελοί και δεν μας ήρθαν από τον ουρανό.  Ήταν καλά και τους τρελάναμε τους ανθρώπους, τρελάναμε τον γιό του επιχειρηματία που αυτοκτόνησε ο πατέρας του, τρελάναμε και τον χρεωμένο και εξαθλιωμένο Έλληνα που δεν τον δέχονται στο Ελληνικό νοσοκομείο αν και πλήρωνε χρήματα, δέχονται όμως τον πολύ καλύτερο Πακιστανό.  Αυτά τα άδικα και πολλά άλλα τρέλαναν τους ανθρώπους που στερήθηκαν την κοινωνική δικαιοσύνη γιατί θα έπρεπε με δίκαιο τρόπο να αποδίδονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στους μετανάστες που δεν αυτοκτονούν. και στους γηγενείς που αυτοκτονούν.

Είναι λοιπόν καιρός να δούμε πως θα ευημερεύσουν και οι μεν και οι δε και αυτό δεν γίνεται με την εσαεί Ασιατοποίηση για να έρθουν και να παραμείνουν οι  επενδυτές, γιατί η εταιρεία Intimissimi έφυγε προχθές από την φτωχή Βουλγαρία και πήγε στη Σρι Λάγκα επειδή βρήκε φθηνότερο μεροκάματο. Αυτό θα πάθουμε εμείς και οι μετανάστες όταν μετά την Ασιατοποίηση ζητήσουμε διπλή μπανάνα για αμοιβή. Οι συνεχείς κοινωνικές αναταράξεις πάντα θα εμποδίζουν την επενδυτική Ασιατοποίηση της χώρας μας που για να επιτευχθεί άρχισαν ήδη τα μέτρα κρυφοφασιστικής απολυταρχίας και καταστολής, με την αντικατάσταση νομοθετικού έργου από τις αποφάσεις των υπουργών.

Σύντομα κρυφοφασίζοντες  θα  ρίξουν λάδι στο καντήλι της ελπίδας των πολιτών με τα ψίχουλα από το αληθινό ή το δήθεν πλεόνασμα για να τους κρατούν ακόμη ελπίζοντες στις πολυθρόνες τους  μέχρι να συνηθίσουν στην Ασιατοποίηση.  (Μακροχρόνια άνεργος απόκτησε ευρώ 300 και πανταλόνι πετρελαίου και αντί να βλασφημά ξέχασε τον μόνιμο μισθό των 1000 ευρώ  και πανηγύριζε για την κατάντια του). Διαιρεμένοι και πάλι οι Έλληνες εξολοθρευόμαστε και δεν ξεχνούμε  έστω προσωρινά τους πολύχρωμους Θεούς μας που εκτρέφουν την Εθνοβόρο διχόνοια, που θα μας φάει όλους τελικά. Είναι πια καιρός να κάνουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα κάνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός και όχι η αναρμόδια στην προκειμένη περίπτωση βουλή ή το σύνταγμα αν θα παραμείνουμε στην Ε.Ο.Κ . Κατά την ταπεινή μας γνώμη νομιμοποιούμαστε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να διαγράψουμε το χρέος μας ως επαχθές, να κάνουμε δελτίο τροφίμων για να σώσουμε αυτούς που λιμοκτονούν, λιποθυμούν και αυτοκτονούν (δέκα περίπου είναι σε κάθε εφημερία του Ερυθρού Σταυρού, δύο πεθαίνουν και οκτώ επιχειρούν για δεύτερη φορά, εκτός από τα εγκεφαλικά.).

Είναι καιρός να αρχίσουμε να κτίζουμε την πατρίδα μας από την αρχή λυτρωμένοι από τον αδικαιολόγητο φόβο που μας εμπνέει ο κρυφοφασισμός. Μόνο αν εξαλειφθούν οι αιτίες που τον γέννησαν θα παραλύσει ο φασισμός του Μιχαλολιάκου και ο κρυφοφασισμός των κυβερνώντων που τον κυνηγά,  γιατί  αν  βάλουμε τον φασισμό στην παρα-νομία εγώ σας αφήνω να καταλάβετε τι πιθανότατα μπορεί να συμβεί. Δεν θα τον βγάλουν όμως γιατί οι ίδιοι εθελοτυφλούντες και υποδαυλίζοντες επώασαν το αυγό του φιδιού για να ΜΑΤΑΛΛΑΞΟΥΝ σε φασισμό την γνήσια κοινωνική επανάσταση και με εργαλείο την δημοκρατία μαϊμού να την καταστείλουν νομιμοφανώς και απολυταρχικά. Αληθινή δημοκρατία σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη και το σύνταγμα της κλασσικής Αθήνας έγραφε: ‘’Τα έξοδα του κράτους (υγεία παιδεία κ.λ.π.) πληρώνονται μόνον από τους πλουσίους για να μην προκαλούνται οι πτωχοί’’.  Εδώ μόνο φασίστες σε μια δημοκρατία  γύφτισσα μαϊμού μπορούν να χαρακτηριστούν όσοι τώρα μιλούν για δημοκρατία στην πατρίδα μας.

Aυτές τις ημέρες  πολύ καλά έκαναν και  συνασπίστηκαν όλοι οι κουδουνάτοι των πολύχρωμων Θεών για να πατάξουν τον νεοφασισμό του ενός νεκρού.  Πότε θα συνασπιστούν έστω προσωρινά για να πατάξουν τον φασισμό των τοκογλύφων που εκπορεύεται από την Γερμανία και κατευθύνεται από την βουλή των Ελλήνων για να σκοτώνει τους Έλληνες καθημερινά;  Πότε θα ελέγξουν όλους τους υπουργούς υφυπουργούς και γραμματείς των τελευταίων 35 χρόνων; Τα μεγαλοκάναλα  των εχόντων που είναι οι προϊστάμενοι των κατεχόντων αντί να κουκουλώνουν τις καθημερινές αυτοκτονίες θα κλάψουν κάποτε όπως έκαναν για το θύμα των φασιστών και για τη ζωή έστω ενός από τους χιλιάδες αυτόχειρες που πέφτουν από τα μπαλκόνια και μαζεύουν οι συγγενείς τα μυαλά με το κουτάλι; Θα πιστέψουμε ποτέ τα μεγαλοκάναλα που διαχρονικά διέπλασαν και ευτέλισαν την κοινωνία για να την αποδυναμώσουν και να την σέρνουν δέσμια πάνω στους καναπέδες της;  Θα πιστέψουμε φασίστες  που ασύστολα δηλώνουν δημοσίως ότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, για να μάθουμε ότι αυτό που νομίζουμε είναι αυτό που μας υπόβαλαν αυτοί;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ