13.7.2020 10:29

Ο γόρδιος δεσμός του Νοσοκομείου και το έκτρωμα της Αγίας Παρασκευής

Κατά την κ. Δέσποινα Βλυσίδου, πρώην Αντιδήμαρχο Δήμου Ομηρούπολης

Για τα έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής στο Νοσοκομείο και την Αγία Παρασκευή, που δυστυχώς κατασκεύασε η σημερινή Δημοτική Αρχή, έχουν γραφεί πολλά, έχουν αναλυθεί τα αίτια των ατυχημάτων που συμβαίνουν, που βασικά οφείλονται από τη μία στην σύγχυση που δημιουργούν σε διερχόμενους, εξερχόμενους και εισερχόμενους κι από την άλλη, ότι είναι έξω από τις προδιαγραφές των οδικών έργων.

Μέχρις στιγμής «υπερασπίζεται αναίτια» τα έργα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τ.Υ. κ. Γιάννης Ξενάκης, με τους σχεδιαστές των έργων να μην εμφανίζονται…

Όσα θα διαβάσετε πιο κάτω, είναι: οι θαρραλέες απόψεις μιας γυναίκας με γνώση και κρίση που δεν φοβάται να «εκτεθεί».

Ο λόγος στην κ. Δέσποινα Βλυσιδου

Αγαπητέ κύριε Μυλωνάδη,

κάθε φορά που κατεβαίνω στη χώρα και περνώ από την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου αναρωτιέμαι ποιος συγκοινωνιολόγος εμπνέυσθηκε αυτό το εξάμβλωμα. Αυτό αντί για κόμβος θα έπρεπε να λέγεται «γόρδιος δεσμός». Εκτός από την μη ανταπόκριση της εισόδου και εξόδου στο πάρκινγκ με τα ανοίγματα της οδού για να πας απέναντι δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ρόλο παίζουν οι δύο μικρές νησιδούλες που είναι φτιαγμένες και διαγωνίως και όπως οδηγείς ξαφνικά χτυπά η ρόδα σου. Το δε πλάτος των νησίδων θα ταίριαζε σε μια λεωφόρο πολύ μεγάλου πλάτους, γι’ αυτό και όλα τα φορτηγά, ψυγεία και γενικώς μεγάλων διαστάσεων οχήματα περνούν από πάνω απ’ τη νησίδα. Όσο για της Αγίας Παρασκευής, άλλο έκτρωμα. Καλά θα ήταν μαζί με το έργο που πολύ γρήγορα θα ξηλωθεί να μοίραζαν στους πολίτες και οδηγίες χρήσεως. Κρίμα τα χρήματα που σπαταλήθηκαν.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Δ.Β.

Υ.Γ. Προβλέπεται ότι η κατεδάφιση που ζητεί η κ. Βλυσίδου θα γίνει σε (3) τρία χρόνια, από την επόμενη Δημοτική Αρχή…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ